Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Ό,τι κάνουμε στις προπονήσεις»

Μαρκόπουλος: «Ό,τι κάνουμε στις προπονήσεις»
Να κάνουν πράξη όσα λένε στις προπονήσεις, οφείλουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στο Περιστέρι, για την 20η αγωνιστική (25/2, 17:00), όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» να φτάσει στο ροζ φύλλο απέναντι στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

«Το Περιστέρι είναι μία οργανωμένη ομάδα που μάχεται σε όλα τα παιχνίδια χρησιμοποιώντας διάφορες μορφές επιθετικών παιχνιδιών και με κλειστή άμυνα μέσα στη ρακέτα. Είμαστε προετοιμασμένοι αρκετά καλά για αυτό το παιχνίδι και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε πράξη στο γήπεδο, αυτά που είπαμε στις προπονήσεις», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Από τη μεριά του, ο Νίκος Παππάς είπε: «Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να μας βοηθήσει αυτό το αποτέλεσμα και ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά. Το Περιστέρι είναι μία νεανική ομάδα με ενθουσιασμό, χρειάζεται προσοχή από την πλευρά μας, πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ κι αν επιβάλλουμε και τον δικό μας ρυθμό στον αγώνα, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: