Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Στο Θρύλο από τη Νάξο, τον αέρα μου να αλλάξω!!

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βρεθεί αύριο ο Κώστας Μανωλάς για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, όπως εξομολογήθηκε στο περιβάλλον του στη Νάξο.
Στο Θρύλο από τη Νάξο, τον αέρα μου να αλλάξω!
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα από την ΑΕΚ ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού.
Όπως έμαθε ο σκύλος, ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης θα βρίσκεται τη Δευτέρα στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα, η οποία λόγω του τραυματισμού του Αβραάμ Παπαδόπουλου επίσπευσε τις διαδικασίες για την αγορά ενός στόπερ.
Την πληροφορία για το ραντεβού του Μανωλά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού διέρρευσε ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας στο περιβάλλον του και σε συγκεκριμένα σε οπαδούς της ΑΕΚ στη Νάξο όπου βρίσκεται και κάνει τις διακοπές του. Εδώ ταιριάζει …γάντι με μία παράφραση, το τραγούδι του Πάριου. "Στο Θρύλο από τη Νάξο, τον αέρα μου να αλλάξω".
Μόνο που ο Μανωλάς θα αλλάξει και αέρα, αλλά και ομάδα αφού οι βοριάδες που θα …ξεσπάσουν από τους οπαδούς της ΑΕΚ λόγω της επικείμενης μεταγραφής, θα είναι πολύ δυνατοί και ας ελπίσουμε να μην είναι καταστροφική.
Δεν είναι και εύκολο να "χωνέψει", ο Έλληνας οπαδός ότι ένας παίκτης με αυτό το βαρύ όνομα θα πάει σε ένα …μισητό αντίπαλο. Πόσω μάλλον για τους Ενωσίτες, οι οποίοι έχουν βιώσει παρόμοιες εμπειρίες, τις οποίες αποκαλούν προδοσίες (βλέπε Μπάγεβιτς…)
Πάντως, κρατάτε και μία πισινή γιατί στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο λένε για την οικογένεια Μανωλά, ότι είναι …τρελή. Μην αποκλείεται δηλαδή να σπάσει η συμφωνία, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφασίσει το χρόνο του συμβολαίου που θα υπογραφτεί. Η πλευρά του Μανωλά θέλει 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τις 350.000 ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει 4ετές.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: