Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Άφησαν το «22» στον Κακά!!

Άφησαν το «22» στον Κακά
Τα νούμερα που θα φοράνε στις φανέλες του την επόμενη αγωνιστική περίοδο διάλεξαν οι παίκτες της Μίλαν, αφήνοντας ελεύθερο τον αριθμό «22», τον οποίο φορούσε ο Κακά όταν έπαιζε με τους «ροσονέρι». Μάλιστα σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, κάτι τέτοιο μπορεί και να αποτελεί προάγγελο της επιστροφής του Βραζιλιάνου στο Μιλάνο.

Οι Ιταλοί, άλλωστε, δεν… θέλουν και πολύ για να συνδέσουν τις φήμες και τα γεγονότα, με δεδομένο το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Μίλαν για τον… επαναπατρισμό του Κακά. Ωστόσο, μέχρι στιγμή, όπως τονίζουν και από την Ιταλία, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Όσον αφορά τα νούμερα που θα διάλεξαν για τη νέα σεζόν οι παίκτες που ανήκουν στο υπάρχων ρόστερ των «ροσονέρι», υπήρξαν αλλαγές εν σχέση με πέρυσι. Ο Πάτο πήρε το «9» που φορούσε ο Ιντζάκι, ο Μπόατενγκ το «10» του Ζέντορφ, ενώ ο Νοτσερίνο είναι αυτός που… ελευθέρωσε το «22», το οποίο είχε την περασμένη σεζόν, καθώς διάλεξε το «8» που ανήκε στον Γκατούζο. Τα υπόλοιπα νούμερα των ποδοσφαιριστών έμειναν ως είχαν.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: