Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Μώραλης: «Θα δουλέψουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση»

Ο Γιάννης Μώραλης μαζί με τους συνεργάτες του θα κάνουν μία έντιμη προσπάθεια για να βελτιωθεί η κατάσταση στην Super League, όπως υποστήριξε ο νέος, πλέον, πρόεδρος της Super League.
Ο Δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αμέσως μετά την εκλογή του ως νέου προέδρου της διοργανώτριας αρχής, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των Τζόνι Βεκτή και Απόστολου Παπουτσάκη που έφυγαν απότ ην ζωή, μίλησε για την επόμενη… μέρα στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μετά από 18 χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο, μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω και από την θέση του προέδρου της Super League. Σε μια δύσκολη περίοδο, που έχουν επιδεινωθεί τα προβλήματα», ανέφερε αρχικά.
Και συνέχισε: «Γίνεται προσπάθεια από τις ομάδες να υπερασπιστούμε το ποδόσφαιρο - με τα όποια προβλήματα έχουμε λόγω και του ότι πολλές ομάδες θα αγωνίζονται με πολλούς νεαρούς Έλληνες παίκτες. Εγώ θα είμαι καθημερινά στα γραφεία με τους συνεργάτες μου για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Αυτή η απαξίωση από ορισμένους δεν είναι δίκαιη. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε και θα κάνουμε μια έντιμη προσπάθεια».
Αναφορικά με την στάση των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία, δήλωσε: «Θα προσπαθήσω να πείσω τις δύο ομάδες μέχρι τον Μάιο, ότι έκαναν λάθος που δεν με ψήφισαν. Βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι θεμιτό, λόγω της πίεσης που δέχονται».
Παράλληλα, ο Γιάννης Μώραλης μίλησε και για το αίτημα της Football League για τη νέα περίοδο και την άνοδο πέντε ομάδων στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Πρέπει να προταθεί μια συνολική λύση. Ωστόσο τουλάχιστον σε ό,τι έχουμε συζητήσει δεν είναι στα πλάνα μας».
Τέλος, από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με τίμησαν ξανά. Υπάρχουν πολλά προβλήματα όπου θα ασχοληθούμε δυνατά και θα ασχοληθούμε για την επίλυσή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: