Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τσιώλης: «Αισιοδοξούμε ότι θα μπούμε στα πλέι οφ»


Ο Σάκης Τσιώλης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης επί της Ίντερ Μπακού, αλλά και στον Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη.

Αναλυτικά:

Αρχικά μίλησε για τη χθεσινή πρόκριση της ομάδας του: «Το αξίζαμε και στη γενική εκτίμηση των δύο παιχνιδιών. Δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Ευτυχώς ήμασταν εύστοχοι στα πέναλτι και πανηγυρίσαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μια ομάδα επαγγελματική πρέπει να στοχεύει στα οικονομικά οφέλη. Η Ίντερ Μπακού είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και οργανωμένη. Το γεγονός ότι την αποκλείσαμε μας δίνει αισιοδοξία ότι μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ του Europa League».

Για τον Πουλίδο, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Άρη: «Είναι πολύ ποιοτικός και έμπειρος. Οι δυνατότητες του τον έκαναν βασικό και αναντικατάστατο εδώ. Έχει το χρόνο να φτιάξει τη φυσική του κατάσταση. Η παρουσία του έχει να κάνει και με το πώς θα τον χρησιμοποιήσει ο κ. Κατσαβάκης. Υπάρχει η τακτική που πάει η μπάλα γρήγορα στο κέντρο από την άμυνα, ενώ υπάρχει και η ανάπτυξη που γίνεται κυκλοφορία από την άμυνα. Του αρέσει να έχει τη μπάλα στα πόδια του και του αρέσει να δημιουργία καλές πάσες. Έχει καλές τοποθετήσεις και είναι καλός στην άμυνα χώρου. Καμιά φορά το να κρατά πολύ τη μπάλα είναι πολύ κακό. Αυτό είναι θέμα που θα πρέπει να το λύσει με τον προπονητή του. Είναι πολύ καλός με ποιότητα.

Εξαρτάται αν θα κάνει η αντίπαλη ομάδα πρέσινγκ ψηλά. Έτσι είναι καλό το να την κυκλοφορείς την μπάλα. Είναι και θέμα το πώς παίζει ο αντίπαλος. Τη δεδομένη στιγμή είναι ποιοτική μεταγραφή και έχει τη δυνατότητα τα καθοδηγήσει την άμυνα του Άρη».

Για το μέλλον του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο ο Σαλπιγγίδης. Θα είναι μεγάλη απώλεια αν φύγει. Και του Μαλεζά είναι αλλά μπορεί να καλυφθεί. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει αυτό που πρέπει για να κρατήσει τον Δημήτρη».

Για τον Τσέζαρεκ με τον οποίο έχει συνομιλίες ο ΠΑΟΚ: «Ο κύριος Δώνης γνωρίζει τον Τσέζαρεκ. Εγώ τον είχα για λίγα παιχνίδια. Ήταν τραυματίας τότε. Στην Τρίπολη έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Είναι έμπειρος και δυνατός, αλλά για να πάρεις ένα επιθετικό πρέπει να δεις τι έχεις στις πίσω θέσεις. Αν είναι αργοί οι μέσοι τότε δεν θα είναι χρήσιμος».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: