Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Μας τα... γύρισε ο Κόμπι!!

Θυμάστε τον Κόμπι Μπράιαντ που πριν από μόλις δύο εβδομάδες δήλωνε ότι η τωρινή ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ θα νικούσε την dream team του ’92; Τώρα τα... γύρισε!
Μας τα... γύρισε ο Κόμπι
Αναφορικά με την ομάδα των ΗΠΑ που εμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το ’92, ο σούπερ σταρ των Λέικερς, τόνισε:
«Ήταν καλύτεροι από εμάς. Είχαν ψηλούς όπως οι Ντέιβιντ Ρόμπινσον και Πάτρικ Γιούιν και η ομάδα είχε μεγαλύτερη ισορροπία. Ήταν θρύλοι του μπάσκετ. Ελπίζω κάποια μέρα να γίνουμε κι εμείς».
Θέλοντας να δώσει και την πρόβλεψή του για το ζευγάρι του τελικού στους Αγώνες, ο Μπράιαντ έχρισε αντίπαλο των ΗΠΑ την Ισπανία, λέγοντας:
«Ισπανία... Αν φτάσουμε στον τελικό, αυτή είναι η ομάδα που περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε και είμαστε έτοιμοι γι' αυτήν. Γνωρίζουμε ότι η έλλειψη ύψους που έχουμε στο ρόστερ θα είναι κάτι που πρέπει να ρυθμίσουμε. Είδαμε στο φιλικό στη Βαρκελώνη με την Ισπανία ότι ο Πάου έπαιζε κοντά στο καλάθι και ο Μαρκ (σ.σ. Γκασόλ) δεν ήταν εκεί. Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη διαφορά η παρουσία του αδερφού του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: