Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Θα τα πει όλα στον μπαμπά του... !!

Τον καλύτερο κατάσκοπο φαίνεται πως έχει ο Παναθηναϊκός στην Σκωτία, αφού ο Γιώργος Σαμαράς ξέρει τα πάντα γύρω από τη Μάδεργουελ. Και θα τα πει όλα στον ...πατέρα του!
Θα τα πει όλα στον μπαμπά του...
Ο Έλληνας άσος αγωνίζεται στη Σέλτικ τα τελευταία χρόνια και, όπως είναι φυσικό, ξέρει απ' έξω και ανακατωτά όλες τις ομάδες του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Πολύ περισσότερο εκείνες που ξεχωρίζουν, όπως η Μάδεργουελ.
Κι επειδή πολλοί έχουν βαλθεί να μας πείσουν πως ο Παναθηναϊκός θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους Σκωτσέζους, καλό θα ήταν οι πράσινοι να ζητήσουν από τον Γιάννη Σαμαρά, που είναι τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του "τριφυλλιού", να ρωτήσει τον γιό του για τη Μάδεργουελ.
Στο αυτί του σκύλου έφτασε κουβέντα που έκανε ο διεθνή κυνηγός πρόσφατα, για την κλήρωση του Παναθηναϊκού και η αλήθεια είναι πως ο Σαμαράς ήταν προσγειωμένος. Όχι ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του κάποιο θηρίο, που δεν μπορεί να περάσει.
Αλλά καλό θα ήταν να μην θεωρήσουν οι πράσινοι πως έχουν την πρόκριση στο τσεπάκι. Αυτό έλεγε ο Σαμαράς, αυτό σας μεταφέρουμε κι εμείς. Και χωρίς να είμαστε γνώστες σε βάθος του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, συμφωνούμε απόλυτα με τον 27χρονο άσο...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: