Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

"Λύκος" κι επίσημα!!

Στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα αγωνίζεται από την επόμενη χρονιά -και επίσημα- ο Αντρέι Κιριλένκο.
"Λύκος" κι επίσημα
Σε δηλώσεις που έκανε ο «AK-47» εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στο NBA, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι του νέου του συμβολαίου, λόγω της πολιτικής που ακολουθεί η ομάδα της Μινεσότα.
«Είμαστε χαρούμενοι που ο Αντρέι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος των «Λύκων», Ντέιβιντ Καν, και πρόσθεσε:
«Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στο ΝΒΑ απέδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς παγκοσμίως. Έχει την ικανότητα να παίζει σε διάφορες θέσεις, ενώ η εμπειρία του είναι μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας. Έρχεται με το βραβείο του MVP στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».
Από την πλευρά του, ο Αντρέι Κιριλένκο δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την επιστροφή μου στο NBA, στους Τίμπεργουλβς. Η ομάδα της Μινεσότα έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στη λίγκα, τον Ρικ Έιντελμαν, ενώ πιστεύω πως ο τρόπος παιχνιδιού μου, ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα. Επίσης, μου αρέσει το ταλέντα που υπάρχουν, με παίκτες σταρ όπως ο Κέβιν Λοβ και ο Ρίκι Ρούμπιο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: