Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Μπαντής: «Ο Ηρακλής ανήκει στη Super League»

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μπαντής, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στον επόμενο γύρο του Europa League, αλλά και τον Ηρακλή.

Για τον χθεσινό αγώνα και την πρόκριση στην επόμενη φάση:

"Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία, για τον Αστέρα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Εμείς από την πλευρά μας το χαρήκαμε και το ζήσαμε πολύ. Σίγουρα όταν δέχεσαι ένα τέρμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα σου κόβονται τα πόδια. Εμείς όμως είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε στην παράταση, δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ και ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου κερδίζει ο πιο τυχερός".

Για την Μαρίτιμο:

"Η Μαρίτιμο είναι πιο δυνατή ομάδα από την Μπακού. Εμείς έχουμε μπροστά μας πέντε μέρες ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα".

Για τον Αστέρα:

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος εδώ, ο Αστέρας είναι ένα οργανωμένο σωματείο που διαθέτει τα πάντα και είναι κρίμα που δεν υπάρχει σε όλες τις ομάδες αυτό".

Για τον Ηρακλή και την αντιμετώπιση που είχε:

"Εγώ δεν μπορώ να μιλάω για την δικαιοσύνη η να θέλω να αποδείξω κάτι. Εγώ τον Ηρακλή τον βοήθησα όσο μπορούσα και αυτό κάνω και εδώ. Άλλωστε γ' αυτό πληρώνομαι".

Τέλος, για το αν παρακολουθεί τον Ηρακλή τόνισε:

"Τον Ηρακλή τον παρακολουθώ, είναι η ομάδα που ανδρώθηκα και του εύχομαι να βρει τον δρόμο του. Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα ανέβαινε στη Football League και τώρα είναι πάλι στην αναμονή. Ο Ηρακλής ανήκει στη Super League γιατί είναι μια ιστορική ομάδα και δεν του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση".


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: