Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Άλλος ΠΑΟΚ...!!

Άλλος ΠΑΟΚ...
Φιλική ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Αϊντχόφεν, μπροστά σε 8.000 οπαδούς του στην Τούμπα.

Πιο έτοιμοι και με μεγαλύτερη ποιότητα επιθετικά εμφανίστηκαν οι Ολλανδοί.

Άλλος… «Δικέφαλος του Βορρά» θα παρουσιαστεί σε μια ‘βδομάδα από τώρα στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα (ιδιαίτερα αν ο Γιώργος Δώνης έχει όλους τους διεθνείς στην διάθεσή του) κόντρα σε μια ομάδα -τουλάχιστον- στα μέτρα του, όπως η Μπνέι Γιεχούντα.

Ο Τοϊβόνεν με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 28’ και ο Στρούτμαν με άπιαστη εκτέλεση φάουλ στο 62’ πέτυχαν τα γκολ της PSV.

Αποδοκιμάστηκε κατά την είσοδό του ο Σαλπιγγίδης…



Ορεξάτος φάνηκε να μπαίνει στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Αϊντχόφεν. Μια κεφαλιά του Λίνο και ένα σουτ του Αθανασιάδη προϊδέασαν για ένα επιθετικό ξεκίνημα. Και λίγο μετά, από την έμπνευση του Γιάννου, η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Όμως η κακή αντίδραση του Λάζαρ στο τετ-α-τετ με τον Τίτον, διευκόλυνε τον τερματοφύλακα των Ολλανδών, καθώς έπεσε στα πόδια του και μάζεψε την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους που τους παρουσιάστηκαν και έτσι βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ. Ο Νάρσινγκ έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα, είδε τον Τοϊβόνεν να έχει πάρει θέση στην περιοχή και ο Σουηδός με άνετο τελείωμα νίκησε τον -σχεδόν- εξουδετερωμένο Γλύκο. Η PSV συνέχισε να απειλεί, με τον Μέρτενς να επιχειρεί σέντρα-σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ανάλογη κατάληξη είχε και το δυνατό σουτ του Λενς με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, άρα και να δημιουργήσει παιχνίδι, αλλά και ευάλωτος στα μετόπισθεν όταν οι αντίπαλοι έκαναν επίδειξη του επιθετικού τους ταλέντου -κυρίως με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η μοναδική αλλαγή του Γιώργου Δώνη ήταν στον άσο (Κρέσιτς αντί Γλύκου).

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε μεγαλύτερο δυναμισμό στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν έμοιαζε αρκετό για να του δώσει τα στοιχεία που ήθελε στο παιχνίδι του. Η είσοδός του Σαλπιγγίδη έδωσε επιθετική πνοή, αλλά και την ευκαιρία σε ένα μέρος του κόσμου να τον αποδοκιμάσει… Την ίδια ώρα η Αϊντχόφεν συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και με μια άπιαστη εκτέλεση φάουλ του Στρούτμαν διεύρυνε το προβάδισμά της. Οι μαζεμένες αλλαγές έριξαν τον ρυθμό, ενώ μια μικροένταση στο φινάλε, δεν επέτρεψε να «χαλάσει» ο φιλικός χαρακτήρας του ματς.




ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος (46' Κρέσιτς), Κουμάλο (84' Ιντζίδης), Κατσικάς (65' Μαλεζάς), Λίνο (65' Σταφυλίδης), Έτο (74' Αποστολόπουλος), Γκαρσία (65' Παναγιωτούδης), Λάζαρ (59' Κάτσε), Ρομπέρ (74' Πέλκας), Γεωργιάδης (80' Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης (80' Δεληγιαννίδης), Γιάννου (59' Σαλπιγγίδης).

Αϊντχόφεν (Ντικ Άντβοκαατ): Τίτον, Μπούμα (46' Γιόργκεσεν), Φίλιο, Φαν Μπόμελ, Τοϊβόνεν, Στρούτμαν, Λενς, Χάτσινσον, Μέρτενς, Βίλεμς (46' Ριτζμάγιερ), Νάρσινγκ (46' Βίναλντουμ).

Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Μαγιάννης, Τρύφων
4ος: Ζαχαριάδης


ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν 0-1 από sxplVII


ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν 0-2 από sxplVII



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: