Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Έχασε την προσφυγή ο Κατίδης, μένει στον Άρη!

Απορρίφθηκε η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κατίδης, διεκδικώντας την αποδέσμευσή του από τον Άρη! Η αρμόδια επιτροπή έκρινε αβάσιμο το αίτημα του 19χρονου παίκτη, ο οποίος θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό των «κίτρινων»!
Ο Κατίδης είχε καταθέσει προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του και συνολική αποζημίωση 45.000 ευρώ, εξαιτίας της μη καταβολής ενός πριμ 10.000 ευρώ που προβλεπόταν από το συμβόλαιό του εφόσον συμπλήρωνε 10 επίσημες εμφανίσεις μέσα στην σεζόν.
Από την πρώτη στιγμή, όμως, το νομικό επιτελείο του Άρη υποστήριξε σθεναρά ότι η ΠΑΕ δεν ήταν υποχρεωμένη να καταβάλει το επίμαχο πριμ αμέσως μόλις ο Κατίδης έφτασε τον συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Το σκεπτικό των «κίτρινων» έγινε δεκτό από τους δικαστές, οι οποίοι και απέρριψαν την προσφυγή και με τη βούλα.
Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο 19χρονος μέσος παραμένει στο δυναμικό των «κίτρινων». Βρίσκεται ήδη στην Ιταλία με την υπόλοιπη αποστολή. Αναμένεται, όμως, πώς θα εξελιχθεί η υπόθεσή του, μια και στο παρελθόν είχε εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει.
Ο Κατίδης έχει ρήτρα 150.000 ευρώ για να αποκτηθεί από ομάδα του εξωτερικού. Σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού το ποσό μπορεί να διαπλασιαστεί εξαιτίας των λεγόμενων τροφείων.pressaris gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: