Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η Βούλα και ο Βέρτης!!

Ο Κώστας Καίσαρης αρνείται να πάρει θέση στο μείζον θέμα του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το αφήνει στα χέρια των ειδικών: Του Κασιδιάρη, του Αδωνι Γεωργιάδη, του Κουβέλη και του Κούβελου.
Η Βούλα και ο Βέρτης
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αν διατυπώσεις την άποψη ότι κακώς τιμωρήθηκε η Βούλα Παπαχρήστου τότε μπαίνεις στο ίδιο τσουβάλι με όλο τον καλό κόσμο: Από τον Καρατζαφέρη, που δήλωσε ότι η Βούλα για μας είναι ήδη Ολυμπιονίκης, τον Αδωνι Γεωργιάδη, τον Καμμένο και τον πρώην βουλευτή ΔΗΚΚΙ και ΠΑΣΟΚ αλλά νυν Ανεξάρτητο Ελληνα Ηλία Κασιδιάρη. Και να μην ξεχάσω και τον υπερμεγέθη Φάηλο Κρανιδιώτη, φίλο του Πρωθυπουργού, που τάχθηκε και αυτός στο πλευρό της Βούλας.
Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το ένα μπλοκ. Που έχει κοινή συνισταμένη και αφετηρία, επί του μείζονος τούτου πολιτικού ζητήματος, την άγρα ψήφων. Θα χαρίσουμε δηλαδή μια Ελληνίδα πρωταθλήτρια στους φασίστες της Χρυσής Αυγής; Βουρ στο πατσά για το ποιος θα προλάβει να φιλήσει τις κατουρημένες ποδιές των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων που βλέπουν μετανάστη και ειδικά σκούρου χρώματος και τους γυρνάνε τα άντερα.
Εμφανώς λοιπόν πιο γυμνασμένος και προφανώς πιο γρήγορος ο Ηλίας Κασιδιάρης πρόλαβε τον Αδωνι Γεωργιάδη και κατέθεσε πρώτος Ερώτηση στη Βουλή για τον άδικο αποκλεισμό της Ελληνίδας αθλήτριας. Ο μπουμπούκος που είχε προαναγγείλει την Ερώτηση έμεινε με το πληκτρολόγιο στο χέρι. Και αρκέστηκε σε ένα περισπούδαστο άρθρο στο news247.gr.
Αυτή όπως είπαμε είναι η μία πλευρά. Αν θελήσεις να ταχθείς υπέρ της αθλήτριας και να καυτηριάσεις τους υποκριτές και φαρισαίους της ΕΟΕ, τότε εκ των πραγμάτων θα βρεθείς στριμωγμένος. Εχοντας εκ δεξιών τον Αδωνι, εξ αριστερών τον Κασιδιάρη, πίσω τον εθνικόφρονα Καρατζαφέρη και μπροστά τον πατριώτη Καμμένο. Εντρομος λοιπόν το βάζεις στα πόδια για να απομακρυνθείς όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και τι βλέπεις στην απέναντι πλευρά; Να σε περιμένουν με ανοικτές αγκάλες όσοι πρωτοστάτησαν υπέρ του αποκλεισμού.
Πρώτος και καλύτερος ο ρεαλιστής αριστερός Φώτης Κουβέλης. Στο λεπίδι που πέφτει αυτές ακριβώς τις ώρες σε συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα, μέχρι και στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πάει πάσο. Αρκεί που στηρίζουμε την Κυβέρνηση και βολεύουμε με τα αποφάγια της εξουσίας και τίποτα δικούς μας. Στην σφαγή εκατομμυρίων Ελλήνων κάνει τουμπεκί. Είναι όμως σούπερ ευαίσθητος και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όταν πρόκειται για Αφρικανούς. Σε κανέναν δεν δίνει δικαίωμα να παίξει μαζί τους και να τους ειρωνευτεί. Αυτή ακριβώς τη θέση επί του θέματος έχει και ο γίγαντας της πολιτικής σκέψεις Ευάγγελος Βενιζέλος. Αν σήμερα σου λέει γίνεται πλάκα και καζούρα με τους Αφρικανούς, αύριο θα μας πάρει η μπάλα όλους. Αυτή η Βούλα θα αρχίσει να κάνει χαβαλέ και με τους χοντρούς. Τα κουνούπια να τσιμπάνε τους έχοντες και κατέχοντες 100+κιλά, και περίσσευμα αίματος. Πέταξέ την έξω λοιπόν από τους Αγώνες για να μάθει να φέρεται.
Και εντολοδόχος σαν τον δήμιο με τη κουκούλα που τραβάει τον μοχλό στην κρεμάλα, ο αγνός φίλαθλος-μπρόκερ Ισίδωρος Κούβελος. Με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις όπως έλεγε κάποτε ο Διονύσης Σαββόπουλος, όταν υποδύετο τον αριστερό. Πηγαίνεις πάσο λοιπόν και αφήνεις όλους αυτούς να είναι μέσα στο κόλπο και να τρώγονται μεταξύ τους σαν τα σκυλιά. Επί της ουσίας, το θεωρώ μεγάλη αγγαρεία να κάτσω να σπάσω το κεφάλι μου: Αν δηλαδή η Βούλα το έκανε από χαζομάρα ή αν πράγματι έχει παρτίδες με τον Κασιδιάρη και κοινά σημεία συνεννόησης. Το ένα με το άλλο δεν απέχουν και πολύ μεταξύ τους.
Αν δεν καταλαβαίνεις δηλαδή μέχρι που μπορεί να πάει ένα αστείο, δεν θα καταλαβαίνεις και πολλά άλλα. Θα μου πείτε τώρα ότι υπάρχει και το νεαρόν της ηλικίας. Δεν θα συμφωνήσω. Από τα 18 και μετά όλοι θεωρούνται ενήλικες και έχουν μάλιστα και δικαίωμα ψήφου. Δεν γίνεται εξαίρεση για τους αθλητές ή τους πρωταθλητές. Κατά συνέπεια αναλαμβάνουν και τις ευθύνες των πράξεών τους.
Κατά τα άλλα, μια λεπτομέρεια, σε ρεπορτάζ με το "ποια είναι η Βούλα Παπαχρήστου". Οτι "ο εκλεκτός της καρδιάς της, αθλητής της πάλης Λευτέρης Χαχαμίδης, έκανε πρόταση στην αγαπημένη του, πάνω στην πίστα όπου τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης".
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: