Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Αναζητείται σοβαρότητα στην περίπτωση Καραγκούνη!!

Αναζητείται σοβαρότητα στην περίπτωση Καραγκούνη
Το έχει παράδοση ο Παναθηναϊκός να ταλαιπωρεί τις σημαίες του πριν τις υποστείλει. Η παράδοση συνεχίζεται φαίνεται με τον ιστορικό αρχηγό της ομάδας Γιώργο Καραγκούνη.
Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.
Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Από τη στιγμή που ο Φερέιρα για τους δικούς του λόγους δεν είναι διατεθειμένος να αξιοποιήσει τον "τυπάρα" η διοίκηση έπρεπε να πάρει οριστικές αποφάσεις. Να απελευθερώσει τον αρχηγό της Εθνικής και να του ζητήσει να επιστρέψει σε άλλο ρόλο όταν ολοκληρώσει την καριέρα του.

Να συζητεί μαζί του, να του λέει ότι τον θέλει σαν παίκτη αλλά να μην του λέει με πόσα, μοιάζει κοροϊδία. Κι ο Καραγκούνης που άφησε το ενάμιση εκατομμύρια της Μπενφίκα για να επιστρέψει στην Παιανία με πολύ λιγότερα δεν είναι μικρό παιδί για να μην καταλαβαίνει.

Αφού φτάνεις να του λες ότι θες να μείνει του λες ταυτόχρονα και το ποσό για να τελειώνει η υπόθεση.
Δεν τιμά πρώτα απ' όλα τον Παναθηναϊκό σαν κορυφαίο σύλλογο και στη συνέχεια τον παίκτη, να δίνεις ραντεβού για την περασμένη Δευτέρα διαρρέοντας ότι τελειώνει το θέμα και μέχρι την Πέμπτη, να μη σηκώνεις καν το τηλέφωνο. Στη διοίκηση ίσως κάνουν τη σκέψη ότι με τα λεφτά που θα έδιναν στον Καραγκούνη παίρνουν έναν άλλο παίκτη που θα τον χρησιμοποιεί περισσότερο ο Ζεσουάλντο. Σωστή σκέψη που θα έπρεπε όμως να γίνει από την αρχή. Εστω και τώρα όμως προτιμότερη είναι μια καθαρή και έντιμη εξήγηση παρά το τρενάρισμα...

Πέραν αυτού είναι κουτοπόνηρο και μάλλον παραπιστικό να λες πως τώρα δε απασχολεί το ματς με τη Μάδεργουελ κι ύστερα θα... ασχοληθείς με τον Καραγκούνη. Για ποιον ακριβώς δεν έχεις τώρα χρόνο να ασχοληθείς...



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: