Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Δεν φεύγει ο Καθόρλα!!

Δεν φεύγει ο Καθόρλα
Σε άμεση διάψευση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, πως επιθυμεί να μεταγραφεί στην Άρσεναλ, προχώρησε ο Σάντι Καθόρλα. Με τον τρόπο αυτό μοιάζει να τελειώνει, πριν ακόμα ξεκινήσει, ένα μεταγραφικό σίριαλ που είχε ως πρωταγωνιστή τον Ισπανό μέσο.

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες πως η Άρσεναλ έχει έτοιμη πρόταση για την απόκτηση του Σάντι Καθόρλα από τη Μάλαγα. Για την πιθανή μεταγραφή είχε μιλήσει και ο μέσος των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, που ουσιαστικά καλούσε τον συμπατριώτη του να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Ο ίδιος ο Καθόρλα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει στο μυαλό του αυτή τη μεταγραφή. Σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει χαρακτηριστικά. «Είμαι ποδοσφαιριστής της Μάλαγα και της εθνικής Ισπανίας. Είμαι 27 ετών και δεν βλέπω κανένα λόγο να θέλω να φύγω από την πατρίδα μου σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Κατά την άποψή μου είμαι ήδη παίκτης μιας μεγάλης ομάδας, στην οποία είμαι πολύ ευτυχισμένος.»

Είναι προφανές πως ο Καθόρλα δεν θέλει να ξενιτευτεί, τουλάχιστον όχι στην παρούσα φάση. Μένει να δούμε αν η Άρσεναλ εγκαταλείψει οριστικά την προσπάθεια απόκτησής του ή αν θα υπάρξουν νέες ανατροπές, αφού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: