Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Δεν περιμένουν άλλο τον "Χάρι"!

Αναγκασμένοι να εξετάσουν και άλλες λύσεις για την επίθεση είναι οι ιθύνοντες του Αρη. Η αναμονή στο θέμα του Άγγελου  Χαριστέα μόνο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει αφού χάνεται πολύτιμος χρόνος.
Δεν περιμένουν άλλο τον "Χάρι"
Η προσέγγιση του έμπειρου επιθετικού από τη διοικούσα επιτροπή των Κιτρίνων είχε ως στόχο την αγωνιστική ενίσχυση αλλά και την ηθική τόνωση της προσπάθειας με ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΡΗ και έχει παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις.
Η ασυνέπεια του ποδοσφαιριστή στην τήρηση της προθεσμίας για να απαντήσει βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους διοικούντες οι οποίοι δε μπορούν να χάσουν και άλλο χρόνο περιμένοντας. Η πρόθεση να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού σε συνδυασμό με αυτή του ΑΡΗ ίσως να αποτελεί μοχλό πίεσης για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ασυνέπεια αυτή δε μπορεί να συνεχίσει να δεσμεύει την ΠΑΕ η οποία σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο ρίχνει το βάρος του σε άλλες περιπτώσεις εκτός και αν στο μεσοδιάστημα ο παίκτης επιχειρήσει στροφή στις θέσεις του.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: