Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ψάρρα: «Όλα παίζονται»

Ικανοποιημένη από την παρουσία της στους αγώνες κατάταξης του μονού γυναικών στην τοξοβολία εμφανίστηκε η Ευαγγελία Ψάρρα.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κατάταξης, στον οποίο έλαβε την 43η θέση, μίλησε για την επιστροφή της σε μεγάλα τουρνουά αλλά και τους αγώνες νοκ-άουτ, μια και πρώτος αντίπαλος θα είναι η Ινδή Μπομπάιλα Ντέβι Λάισραμ, η οποία κατετάγη 22η με σκορ 651.
«Τα πήγα καλύτερα στον πρώτο γύρο, στον δεύτερο έπεσα λιγάκι, αλλά για νέα αρχή, για να μπω πάλι στο κλίμα, ήταν καλά. Δεν περίμενα να επανέλθω τόσο άμεσα. Ξεκίνησα την προπόνηση, αλλά δεν περίμενα να προλάβω τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Η χρονιά όμως πήγε καλά κι έτσι είμαι εδώ. Το γήπεδο είναι ωραίο, οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές, αν και δεν περιμέναμε τόση ζέστη, ήταν ένας γρήγορος και ωραίος αγώνας», ήταν τα πρώτα λόγια της Ευαγγελίας Ψάρρα.
Και συνέχισε για τον αγώνα της Δευτέρας (30/7): «Στα νοκ-άουτ όλα παίζονται. Ήθελα μία καλή κατάταξη για να μην πέσω με κάποιο πολύ δύσκολο αντίπαλο και να έχω ένα πλεονέκτημα, αλλά και αυτό δεν είναι απόλυτο, γιατί μπορεί κάποιος που είναι χαμηλά στην κατάταξη να αποκλείσει κάποιον που είναι ψηλά. Έχει συμβεί πολλές φορές».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: