Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Νταμάιο στο Metropolis : «Καυτή έδρα η Τούμπα, θα παίξει ο Ντλόβου»

Ο ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής της Μπνέι Γεχούντα, Μόουζε Νταμάιο, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την Μπνέι αλλά και που θα διεξαχθεί ο αγώνας και πόσο θα κοστίσουν τα εισιτήρια.

Για το αν γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη:

"Για τον ΠΑΟΚ δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά στην Θεσσαλονίκη γεννήθηκε ο πατέρας μου, ενώ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έκανε τα πρώτα βήματα ως εργαζόμενος ο παππούς μου. Τώρα ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε ότι έχει μεγαλύτερο μπατζετ από την ομάδα μας. Ελπίζω να γίνουν δύο καλά παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Ισραήλ".

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι με την Σιράκ, ο ιδιοκτήτης της Μπνέι είπε:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ήταν ευτύχημα για την ομάδα μου που κατάφερε να σκοράρει γρήγορα και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Για το πού θα διεξαχθεί ο αγώνας και πόσο θα κοστίζουν τα εισιτήρια:

"Δυατυχώς το Μπλούμφιλντ είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης και το παιχνίδι θα γίνει στο Ράματ Γκαν. Το Εθνικό Στάδιο του Ράματ Γκαν έχει χωρητικότητα 35.000 θέσεων και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι στα 10 ευρώ. Δεν έχει συζητηθεί με την διοίκηση του ΠΑΟΚ το θέμα των εισιτηρίων αλλά σας υπόσχομαι ότι θα φιλοξενήσουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ με τον καλύτερο τρόπο και θα δώσουμε όσα εισιτήρια μας ζητήσουν".

Για την ομάδα του:

"Η Μπνέι έχει μαζί με την φετινή πέντε συνεχόμενες συμμετοχές στο Europa League. Με τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δύσκολη η πρόκριση γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε στους ομίλους αν και ξέρουμε ότι και εκεί θα βρούμε πολύ δυνατές ομάδες μπροστά μας. Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ ξεκινάει στις 25 Αυγούστου".

Για τον βασικό σέντερ φορ της ομάδας, Ντλόβου:

"Ο Ντλόβου θα πάρει μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα του Ισραήλ, τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά αυτό θα γίνει μετά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ".

Για την Τούμπα:

"Έχω δει κάποιες εικόνες είναι μια πολύ καυτή έδρα και θα δημιουργηθεί μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, αυτό άλλωστε είναι το ωραίο στο ποδόσφαιρο".

Τέλος, για τους οπαδούς της Μπνέι δήλωσε:

"Σίγουρα δεν είναι τόσο φανατικοί όσο του ΠΑΟΚ αλλά έχουμε οπαδούς που την στηρίζουν και θα υπάρχουν περίπου 6000 με 7000 που θα στηρίξουν την ομάδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ".


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: