Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Δώνης: «Τους θέλουμε και τους δύο»

Δώνης: «Τους θέλουμε και τους δύο»
Περισσότερο μεταγραφικού περιεχομένου, παρά αγωνιστικού ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Δώνη μετά την φιλική ήττα (2-0) του ΠΑΟΚ από την Αϊντχόφεν.

Ο Έλληνας τεχνικός μετέφερε την διάθεση του «Δικέφαλου του Βορρά» να διατηρήσει τόσο τον Στέλιο Μαλεζά, όσο και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο ρόστερ, ενώ έκανε γνωστό ότι ο Σάμι Μπανγκουρά δεν θα παραμείνει στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το μέλλον των Μαλεζά-Σαλπιγγίδη: «Από τη στιγμή που βρίσκονται στο ρόστερ είναι διαθέσιμοι. Εγώ κοιτάζω τη φυσική κατάσταση, σίγουρα οι διεθνείς θα χρειαστούν χρόνο. Θέλουμε και τους δύο. Από την άλλη δεν μπορείς να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να μείνει. Ο Στέλιος είναι διαφορετική περίπτωση καθώς έχει απομένει ένας μόνο χρόνος για το συμβόλαιό του. Εμείς θέλουμε να μείνει και καταθέσαμε μία καλή πρόταση. Στην περίπτωση του Δημήτρη δυστυχώς παίζει ρόλο και η κρίση στην Ελλάδα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι υποχρέωση κάποιου ποδοσφαιριστή να μειώσει το συμβόλαιό του. Εμείς θέλουμε να συνεχίσει και να μην αδικηθεί. Ανάλογα με τις δύο αυτές υποθέσεις θα προχωρήσουμε σε μία ή δύο μεταγραφές».

Για τον Μπανγκουρά: «Δεν υπολογίζεται στο ρόστερ, ο Παπάζογλου είναι μια διαφορετική περίπτωση. Θα μιλήσω μαζί του και θα δούμε».

Για την εικόνα του αγώνα με την Αϊντχόφεν: «Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μας και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε σε ένα καλό βαθμό ετοιμότητας στο ευρωπαϊκό ματς. Σήμερα καλοί επιθετικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Όσο κουραζόμασταν είχαμε πρόβλημα με τις αποστάσεις μας, κυρίως απ την αμυντική τετράδα».

Για την αντίπαλο στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, Μπνέι Γιεχούντα: «Στην προετοιμασία προσπαθούσα να δώσω 60-70 λεπτά χρόνο στους παίκτες. Με αυτές τις συνθήκες. καύσωνα και υγρασίας είναι δύσκολο να ανταποκριθεί ένας αθλητής. Η αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα, αλλά δεν συγκρίνεται με την Αϊντχόφεν. Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα εκεί και την πρόκριση στην επόμενη φάση».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: