Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Υπονόμευση της Super League η προεδρία Μώραλη!

Σε θέσεις... μάχης τίθεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία με ανακοίνωσή της, κρίνει την εκλογή του Γιάννη Μώραλη στην προεδρία της Super League, ως κίνηση υπονόμευσης της αξιοπιστίας της Λίγκας.
Η διοίκηση του τριφυλλιού περνά στην αντεπίθεση και τονίζει ότι με τη σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνονται οι φόβοι της, ότι και η νέα σεζόν δεν θα εξαλειφθούν οι διακρίσεις υπέρ κάποιων.
Είναι σαφές ότι με το... καλημέρα της παρουσίας του Γιάννη Μώραλη στο τιμόνι του Συνεταιρισμού και αμέσως μετά τη δήλωσή του ότι στοχεύει να πείσει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με τις ενέργειές του, ότι έκαναν λάθος που δεν τον στήριξαν στην εκλογική διαδικασία, ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να θέσει τους ερυθρόλευκους ενώπιον των ευθυνών τους.,
Και μένει να διαπιστωθεί αν θα... σηκώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός το «γάντι» προκειμένου να απαντήσει στους πράσινους.
Παραμένει, ωστόσο, αδιευκρίνιστος ο λόγος για τον οποίο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να δηλώσει απούσα στη διαδικασία της ψηφοφορίας και όχι να καταψηφίσει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη...
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η εκλογή του εκπροσώπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως προέδρου της Σούπερ Λίγκας επιβεβαιώνει τους φόβους μας ότι και αυτή την ποδοσφαιρική σεζόν οι διακρίσεις υπέρ κάποιων δεν θα εξαλειφθούν.
Η ισότιμη μεταχείριση των ΠΑΕ αποτέλεσε τη βάση για την ίδρυση του Συνεταιρισμού. Την προηγούμενη διετία, όμως, όλες οι ισορροπίες διαταράχθηκαν. Η σημερινή εξέλιξη είναι μια ακόμη κίνηση που υπονομεύει την αξιοπιστία της Λίγκας. Ας ελπίσουμε ότι τα πραγματικά γεγονότα θα μας διαψεύσουν».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: