Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αμυντικό χαφ!!

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα και με όσα έχει πει πλέον επίσημα ο προπονητής του, είναι στην αναζήτηση ενός δεκαριού -ενός παίκτη δηλαδή που θα παίζει πίσω από τον επιθετικό και θα μπορεί να λειτουργεί και ως οργανωτής παιχνιδιού, αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός- ενώ ψάχνει και έναν κεντρικό αμυντικό.Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος
Θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αμυντικό χαφ!
Στα μάτια μου η απόκτηση δεκαριού είναι μία μάλλον πολυτέλεια, από την στιγμή που στην ομάδα, υπάρχει ο Φουστέρ και ο Ιμπαγάσα, ενώ εκεί μπορούν να παίξουν και οι Ντιόγο, Σουμπίνιο και ο Τάτος. Και όταν αναφέρω μπορούν, εννοώ ότι είναι η φυσική θέση τους αυτή, τουλάχιστον του Σουμπίνιο και του Τάτου.
Από την άλλη, στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αμυντικό χαφ υπάρχει επί της ουσίας μόνο ένα και αυτό είναι ο Φέισα. Ναι, υπάρχουν και ο Μοντέστο που μπορεί να παίξει εκεί ή υπό ειδικές συνθήκες και ο Μανιάτης και ο Γκρέκο. Αμυντικό χαφ, όμως, είναι μόνο ο Φέισα, ο οποίος δεν είναι και καθόλου βέβαιο ότι θα είναι υγιής ώστε να παίξει 30-35 ματς τη χρονιά, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός είναι σχεδόν βέβαιο ότι και φέτος θα ξεπεράσει τα 40 επίσημα ματς.
Υπό αυτή την έννοια, κατά την άποψη μου, η μεγαλύτερη ανάγκη του ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι -μετά τον στόπερ- ένα αμυντικό χαφ και ακολούθως ένα αριστερό μπακ σαφώς πιο καλό σε ό,τι έχει να κάνει με τα ανασταλτικά του καθήκοντα, διότι στην περσινή σεζόν ο Χολέμπας δεν έπαιξε σχεδόν σε κανένα δύσκολο ματς ως αριστερό μπακ, αφού στη θέση αυτή αγωνίζονταν ο Μαρκάνο.
Επίσης όσο κυλούν οι μέρες και η προετοιμασία προχωρά, γίνεται νομίζω σαφές ότι ορισμένες από τις ανανεώσεις συμβολαίων έγιναν μάλλον βιαστικά. Ο Πάντελιτς, ο Ιμπαγάσα και ο Μοντέστο δεν νομίζω ότι θα έχουν και πολύ χρόνο συμμετοχής την φετινή σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: