Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Μισή πρόκριση για την Οριέντε Πετρολέρο!!

Η Βολιβιανή Οριέντε Πετρολέρο επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Γκουαρανί και πραγματοποίησε σημαντικό βήμα πρόκρισης στο Κόπα Σουνταμερικάνα.
Συνεχίστηκε ο προκριματικός γύρος της δεύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής με τρεις ακόμα αγώνες. Σημαντικότερη νίκη πέτυχε η Οριέντε, αφού ήταν η μοναδική που εξασφάλισε «διπλό» στο πρώτο παιχνίδι σειράς δύο παιχνιδιών.
Ο 23χρονος Αργεντινός Ντανίλο Καράντο ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ολοκλήρωσε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο 52ο λεπτό του ματς, το οποίο διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή.
Στο 3-3 έμειναν Ο’ Χίγκινς και Σέρο Πορτένιο στη Χιλή. Μάλιστα ο Ρισάρντ Μπλάνκο ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 83ο λεπτό ο Βάλτερ Λόπεζ είχε διαμορφώσει το 3-2 υπέρ των Παραγουανών, που έχουν το πλεονέκτημα της εκτός έδρας ισοπαλίας στον επαναληπτικό.
Τέλος η Ορόρα της Βολιβίας κέρδισε με 2-1 τη Σέρο Λάργκο της Ουρουγουάης. Οι Ρόναλντ Ροντρίγκεζ και Βλαντιμίρ Καστεγιόν έβαλαν την Αουρόρα μπροστά με 2-0, πριν μειώσει στο 83ο λεπτό ο Σαντιάγκο Μπαρμπόζα.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Γκουαρανί-Οριέντε Πετρολέρο 0-1
Ορόρα-Κέρο Λάργκο 2-1
Ο’ Χίγκινς-Σέρο Πορτένιο 3-3





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: