Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

"Θετικό δείγμα"

Ικανοποιημένος έμεινε ο Μάκης Κατσαβάκης από την απόδοση των παικτών του κόντρα στην Σιένα, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού.
"Θετικό δείγμα"
Για το πρώτο δείγμα που έδωσε η ομάδα: «Με τις συνθήκες που επικρατούσαν θα έλεγα θετικό. Είναι πολύ κουρασμένα τα παιδιά και πολλά από αυτά είναι νέα. Κορμός δεν υπάρχει. Προσπαθήσαμε μέσα από τις προπονήσεις να συμμαζευτούμε από πλευράς τακτικής. Παρά την ζέστη, τα παιδιά έκαναν ψηλά την άμυνα. Στην φάση του γκολ αιφνιδιαστήκαμε. Δεν κινδυνέψαμε και αυτό είναι το ευχάριστο. Θα κινηθούμε σε αυτό το μοτίβο, αλλά θέλουμε να βελτιωθούμε και στην επίθεση» είπε και συνέχισε:
«Θα δούμε το παιχνίδι ξανά. Η εμφάνιση των παιδιών είναι ενθαρρυντική όπως και η καθοδήγηση του τερματοφύλακα στους παίκτες.
Θα πρέπει να ανεβάζουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, να είμαστε μαχητές, γιατί κουβαλάμε μια βαριά φανέλα και οι φίλαθλοι περιμένουν κάτι καλό».
Για τη χρησιμοποίηση του Τριανταφυλλάκου στα χαφ: «Ο Τριανταφυλλάκος αν μάθει αυτή τη θέση, θα γίνει ένας ολοκληρωμένος αμυντικός χαφ, αλλά μπορεί να παίξει και ως φορ. Έτσι όμως που είναι η ομάδα, παίρνουν ένα προβάδισμα μαζί με τον Παπαστεριανό για τα χαφ».
Για τον Πουλίδο και στις εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι: «Θα έρθει αύριο ή μεθαύριο. Περιμένουμε και τον επιθετικό, όπου αν κολλήσει του Χαριστέα ψάχνουμε και άλλες λύσεις, αλλά και έναν μεσοαμυντικό που θα μπορεί να παίξει και στόπερ» ενώ συμπλήρωσε ακόμα για τον Χαριστέα:
«Μου είπαν ότι περιμένουν την απάντηση του. Αν μέχρι σήμερα δεν απαντήσει θα στραφούμε αλλού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: