Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ήττα με τα πόδια βαριά...!!

Τα πόδια των «κίτρινων» ήταν βαριά όπως είπε και ο Κατσαβάκης σε παίκτη του. Ωστόσο παρά την ήττα με 1-0 από την Σιένα, η εικόνα του Άρη στο πρώτο φιλικό δεν ήταν άσχημη.
Ήττα με τα πόδια βαριά...


Από την μία ο αντίπαλος μόνο κακός δεν ήταν, καθώς η Σιένα είναι ομάδα που αγωνίζεται στο Καμπιονάτο και μάλιστα έδινε και το πέμπτο φιλικό προετοιμασίας. Από την άλλη ο Άρης με πάρα πολλά νέα πρόσωπα λόγω των γνωστών προβλημάτων που δεν τον άφησαν να ενισχυθεί όσο θα ήθελε, έδινε το πρώτο του παιχνίδι. Οι Ιταλοί επικράτησαν με 1-0 των «κιτρίνων», οι οποίοι για αρχή άφησαν θετικές εντυπώσεις, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως δεν θέλουν ακόμα δουλειά.
Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης Μάκης Κατσαβάκης μιλώντας σε έναν παίκτη του, έδωσε ξεκάθαρα την εικόνα του ματς. Συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής του είπε: «Δεν πειράζει αγόρι μου… Είναι βαριά τα πόδια ακόμα…». Τα πόδια όντως ήταν βαριά, αλλά πραγματικά χωρίς τις γνωστές υπερβολές των φιλικών, ο Άρης είχε καλή εικόνα. Άλλωστε κανείς δεν περιμένει από τους «κίτρινους» να παίξουν σούπερ μπάλα με αυτά τα προβλήματα που έχουν, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως όταν ενσωματωθούν οι τρεις μεταγραφές άνω των 24 που έχουν δικαίωμα να γίνουν, αλλά και ο Γιαννιώτας ή όποιοι ακόμα μικροί αποκτηθούν, η εικόνα αυτή μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Κακό το ξεκίνημα

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι «κίτρινοι» δεν μπήκαν τόσο καλά, κάτι απολύτως λογικό αν σκεφτούμε πως ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι και κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Ο Μάκης Κατσαβάκης ξεκίνησε με τους Βελλίδη, Ηρακλή, Παπαζαχαρία, Παντίδο, Γιαννίτση, Καζναφέρη, Τριανταφυλλάκο, Καπετάνο, Παπαστεριανό, Ασλανίδη και Γκέσιο και είδε τους Ιταλούς να αποκτούν τα ηνία του αγώνα και να χάνουν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Αντέδρασε αλλά δέχτηκε γκολ

Μετά το πρώτο τέταρτο οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αντιδράσουν και να βγουν και αυτοί με την σειρά τους μπροστά. Ωστόσο παρότι έλεγχε τον ρυθμό, όχι μόνο δεν μπόρεσε να απειλήσει, αλλά στο 35' δέχτηκε το μοναδικό γκολ της συνάντησης από τον Παολούτσι. Ο Ιταλός μετά το σουτ του Μανίνι που έδιωξε ο Βελλίδης, πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Άρη.

Πολλές αλλαγές αλλά και σημαντικές ευκαιρίες

Στην επανάληψη και λόγω των αλλαγών, όπως ήταν φυσικό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ωστόσο υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Αρχικά οι Ιταλοί με τον Πάτσι στο 55' δεν μπόρεσαν να κάνουν το 2-0, ενώ για τους «κίτρινους» ο Τριανταφυλλάκος στο 58' έστειλε με προβολή την μπάλα ελάχιστα άουτ, για να κάνει το ίδιο και ο Καπετάνος με εκτέλεση φάουλ στο 80'.

Άρης: Βελλίδης, Ηρακλής, Παπαζαχαρίας, Παντίδος (87' Αγγελούδης), Γιαννίτσης, Καζναφέρης (66' Κανούλας), Τριανταφυλλάκος (75' Σουνάς), Καπετάνος (80' Νταμαρλής), Παπαστεριανός, Ασλανίδης (85' Αντωνιάδης), Γκέσιος (55' Γιαννιώτας).
Σιένα: Πέγκολο, Ντε Λα Φιόρε, Κοντίνι, Πάτσι, Άντζελο, Βεργκάσολα, Ντ' Αγκοστίνο, Μανίνι, Ρούμπιν, Παολούτσι, Τζιανέτι.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: