Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων λόγω μέθης ο Λι!!

Στη Σεούλ επιστρέφει εσπευσμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ολυμπιακής ομάδας ιστιοπλοΐας της Νότιας Κορέας, Τσέο-Τσεόλ Λι.
Ο 38άχρονος προπονητής συνελήφθη να οδηγεί σε κατάσταση μέθης, επιστρέφοντας από το πάρτι για το καλωσόρισμα των πληρωμάτων στο Ουέιμουθ, όπου θα γίνουν οι ολυμπιακές ρεγκάτες, στο Πόρτλαντ όπου βρίσκεται το Ολυμπιακό Χωριό. Πλήρωσε πρόστιμο 340 λιρών, μια και τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του ήταν διπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο, και του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης εντός της Μεγάλης Βρετανίας για τους επόμενους 18 μήνες. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως αποβλήθηκε από την αποστολή της Νότιας Κορέας στους 30ούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σε έκτακτη συνεδρίασή της η Νοτιοκορεατική Ολυμπιακή Επιτροπή επέβαλε την επιστροφή του στη Σεούλ, ενώ αναμένεται να ακούσει την απολογία του για να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει να είναι εθνικός προπονητής της ιστιοπλοΐας. «Η πράξη του είναι κατακριτέα. Είναι ζήτημα τιμής και ηθικής», αναφέρθηκε από τα μέλη της επιτροπής. Ο ίδιος παραδέχθηκε αμέσως την ενοχή του και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: