Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Καπράλος: «Λίγα μετάλλια, αλλά καθαρά»

Για τρίτη διαδοχική Ολυμπιάδα η ελληνική ομάδα στιγματίζεται, παρόλα αυτά ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος συμβούλευσε τους Έλληνες που θα εκπροσωπήσουν τα γαλανόλευκα χρώματα στο Λονδίνο να αφήσουν τα άσχημα γεγονότα πίσω τους και να επικεντρωθούν στον στόχο.Ο ισχυρός άνδρας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters αναφέρθηκε στην προετοιμασία της γαλανόλευκης αποστολής, αλλά και στα δύο τελευταία άσχημα περιστατικά με τη Βούλα Παπαχρήστου και τον Δημήτρη Χονδροκούκη.

«Ήταν μία σκληρή Ολυμπιακή προετοιμασία, η πιο δύσκολη που είχαμε ποτέ, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Όταν αρχίσουν οι Αγώνες κανείς δεν θα κοιτά πίσω. Έχουμε τώρα 103 αθλητές που θα λάβουν μέρος και στο μυαλό τους έχουν μόνο ένα κι αυτό είναι να τα πάνε καλά», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Καπράλος.

Και συμπλήρωσε: «Όσο κι αν μας λυπεί που χάνουμε δύο καλούς αθλητές, δεν θα υπερβούμε ποτέ τα Ολυμπιακά ιδεώδη και τις αξίες. Δεν θέλουμε ρατσιστικά μηνύματα και δεν ανεχόμαστε το ντόπινγκ. Είναι καλύτερο να κατακτήσουμε λιγότερα μετάλλια αλλά να είναι... καθαρά»!


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: