Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Λένε ότι η βλακεία είναι αήττητη, όχι ότι δεν τιμωρείται!

Ο Bασίλης Βέργης δηλώνει άφωνος με τη βλακεία που μας δέρνει.
Λένε ότι η βλακεία είναι αήττητη, όχι ότι δεν τιμωρείται
«Η βλακεία είναι απρόβλεπτη. Εχει τόση ποικιλία εκδηλώσεων όσοι και οι βλάκες που ο καθένας ξεχωριστά είναι μια αστείρευτη πηγή εμπνεύσεων»
Διονύσης Χαριτόπουλος
«Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να αναρωτιούνται οι άλλοι αν είσαι βλάκας, παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία»
Αβραάμ Λίνκολν
«Τον βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι' αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει»
Πλάτωνας
«Ευλογημένος να 'ναι εκείνος που μη έχοντας τίποτε να πει, απέχει από το να μας δώσει λεκτικές αποδείξεις για το γεγονός αυτό»
Τζορτζ Ελιοτ (ψευδώνυμο της Αγγλίδας συγγραφέως Μαίρη Ανν Εβανς)
«Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες»
Αλμπερτ Αϊνστάιν
«@@@@........» (Twitter-ιά ή Facebook-ιά, συμπληρώστε μία από τις χιλιάδες της καθημερινότητας)
Κλασικός Ελληνας ανόητος ή άξεστος (ή με μυαλό κουκούτσι), μα σίγουρα ανεύθυνος, που νομίζει ότι τα social media είναι ουρητήριο στο οποίο «τραγουδάς» χωρίς συνέπειες...
«Μη σώνει να έρχεται η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, αν είναι κάθε φορά (2004, 2008, 2012) όλος ο πλανήτης να μας πετάει πατσαβούρες εξαιτίας κάποιων "χρυσών παιδιών"...»
Απηυδισμένος Ελληνας φίλαθλος
«Την ώρα που η ΤροϊκανοΣαμαροΣτουρναροπαρέα κατασπαράζει ό,τι έχει απομείνει από ανθρώπινο κορμί στη χώρα, οι μισοί τσακώνονται με τους άλλους μισούς για τη... Βούλα Παπαχρήστου! Ρε δεν πάτε να τουιτεριαστείτε»
Ο υπογράφων, άφωνος με τη βλακεία που μας δέρνει...
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: