Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ασβεστόπουλος: «Πρωταρχικός στόχος η συσπείρωση»

Ο Βασίλης Ασβεστόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει για τον φετινό Απόλλωνα Καλαμαρίας και στην κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν πι «Πόντιοι» τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Αρχικά είπε: «Είναι πολύ κοντά η Καλαμαριά στον Απόλλωνα. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει αυτό που πάμε να κάνουμε, όπως και Πόντιοι εκτός της πόλης».

Για την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα: «Δεν με ενδιαφέρει που θα παίζει ο Απόλλων. Πρωταρχικός στόχος είναι η συσπείρωση. Θέλω να έρθει νέος κόσμος κοντά μας και άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα. Σίγουρα πάντως θα θέλαμε να παίξουμε σε μια κατηγορία παραπάνω. Δεν θέλω να εμπλακώ στο θέμα του Ηρακλή. Δεν είναι θέμα δικό μας. Θέλουμε άμα παίξουμε στη Β να γίνει νόμιμα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν λέμε ότι θα παίξουμε Γ Εθνική, απλώς όπου και να παίξουμε θέλουμε να είμαστε συσπειρωμένη. Περιμένουμε να δούμε που θα παίξουμε και θέλουμε να είμαστε στη Β Εθνική. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και είμαστε έτοιμοι να επέμβουμε ανάλογα με τα γεγονότα».

Κλείνοντας τόνισε: «Έχω επικοινωνήσει με όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα. Δουλεύουμε για το καλό του Απόλλωνα. Τον θέλουμε δυνατό και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: