Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ασβεστόπουλος: «Κατά 95% αναλαμβάνω τη διοίκηση»

Ο Βασίλης Ασβεστόπουλος μίλησε για την επόμενη ημέρα στον Απόλλων Καλαμαριάς, όπου κατά πάσα πιθανότητα παίρνει τα ηνία μετά την αποχώρηση του Αχιλλέα Χαραλαμπίδη. Με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»τόνισε πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αναλάβει τους «κοκκινόμαυρους», ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις κινήσεις που έχει δρομολογήσει, ειδικά στα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.

Αρχικά ξεκαθάρισε το αν θα αναλάβει τα ηνία του Απόλλωνα: «Ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα. Τέθηκε ένα θέμα και μου προτάθηκε να ασχοληθώ. Έχοντας κάποιο όραμα αποφάσισα για να προχωρήσω και αν είναι εφικτό να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να πάει. Κατά 95% αναλαμβάνω τη διοίκηση. Όλοι οι οπαδοί είναι σύμφωνοι σε αυτό. Έχω πάρει ήδη μετοχές της ομάδας. Τα υπόλοιπα θα γίνουν το επόμενα χρονικό διάστημα».

Για το πότε θα επισημοποιηθεί η ανάληψη της προεδρίας από το πρόσωπό του: «Θα πρέπει να βρούμε τα κατάλληλα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα και να έχουμε κάποιες συναντήσεις. Μετά θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις».

Για το όραμα που έχει: «Θέλω η ομάδα να έχει την αίγλη που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Να υπάρξει διαφάνεια και να προβάλλουμε ένα κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας», ενώ στη συνέχεια επεξήγησε το τι εννοεί με το κοινωνικό πρόσωπο που προανέφερε: «Έρχονται τρόφιμα από την Κρήτη με πρωτοβουλία μας που θα μοιραστούν στους απόρους της Καλαμαριάς. Αυτό γίνεται σε συνεργασία με τον δήμο. Επιπλέον η κάρτα διαρκείας θα παρέχει κάποια προνόμια πρωτοποριακά. Θα μοιράζουμε χρήματα έμμεσα. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα παλιά δεδομένα Πρέπει άμεσα να μπορέσουν κάποιοι άνθρωποι να έχουν προνόμια από μια κάρτα διαρκείας. Έχω προσεγγίσει κάποιες εταιρίες και θα δίνουμε εκπτώσεις στους κατόχους της κάρτας διαρκείας. Αυτό θα ισχύει για επιχειρήσεις σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Η ομάδα έχει τόσο μεγάλη δύναμη που μπορεί να ξυπνήσει το ποντιακό στοιχείο και να ανέβει εκεί που αξίζει».

Στον επίλογό του τόνισε: «Έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά. Ο σκοπός είναι πρώτα από όλα να γίνει μια συσπείρωση και ο κόσμος να απολαμβάνει θέαμα όταν θα έρχεται στον γήπεδο. Θα πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Στόχος μας επιπλέον είναι η ομάδα να ανέβει κατηγορία».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: