Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Εδώ θα "χτιστεί" ο νέος Άρης!!

Στο Πράτο Άλο Στέλβιο της Βόρειας Ιταλίας, κοντά στα σύνορα με Ελβετία, θα δουλέψoυν ο Μάκης Κατσαβάκης και οι παίκτες του.
Εδώ θα "χτιστεί" ο νέος Άρης
Το Πράτο Άλο Στέλβιο είναι το μέρος στο οποίο θα χτιστεί ο Άρης της νέας περιόδου. Το AllAboutAris.com εκτός από το γεγονός ότι θα ταξιδέψει μέχρι την Ιταλία για να σας εξασφαλίσει άμεση και συνεχή ενημέρωση, αναλαμβάνει και να σας παρουσιάσει το μέρος στο οποίο ο Μάκης Κατσαβάκης θα θέσει τα γερά θεμέλια που απαιτούνται για τη ερχόμενη πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά.

Η πόλη όπου θα διαμείνει η ομάδα για 14 μέρες, βρίσκεται στην Βόρεια Ιταλία κοντά στα σύνορα της Ελβετίας και σε υψόμετρο 915 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της Θάλασσας. Έχει 3.400 μόνιμους κατοίκους και ανήκει στην αυτόνομη επαρχία του Μπολζάνο, ενώ περιλαμβάνει το χωριό Μοντεκιάρο. Διαιρείται σε 2 επαρχίες αυτή του Πράτο και του Μόντεκιάρο.
Συνορεύει με την εύφορη κοιλάδα του Βαλ Βενόστα, εκεί που ο ποταμός Βάλε Ντι Σόλντα διακλαδίζεται με τον Ραφόι. Χαρακτηρίζεται από το μοναδικό του φυσικό τοπίο και πλούτο, ο οποίος εκτίνεται από τις πλαγιές της οροσειράς Όρτλες μέχρι κάτω στην κοιλάδα Πράντερ, ένα βιότοπο, που βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που αδειάζει ο ποταμός Σόλντα μέσα στον ποταμό Αντίτζε.
Η περιοχή θεωρείται προστατευόμενος χώρο για πουλιά, αφού εκεί ζουν πολλά πτηνά τα οποία θεωρούνται είδη υπό εξαφάνιση. Επίσης αποτελεί χειμερινό πόλο έλξης για τους τουρίστες και ιδίως για τους λάτρεις του σκι. Το χειμώνα στην οροσειρά Όρτλες υπάρχουν έξι προσβάσιμες περιοχές για σκι, τις οποίες κατακλύζουν σκιέρ από όλο τον κόσμο. Ενας μέρος ακόμα που επισκέπτονται πολλοί τουρίστες στην περιοχή,  είναι το εθνικό πάρκο του Στέλβιο, στο οποίο κάποιος μπορεί να θαυμάσει μια ειδικά διαμορφωμένη έκθεση με θέμα το νερό των Άλπεων, όπου υπάρχουν 14 ενυδρεία, σπάνια ειδή πουλιών και λουλουδιών, καθώς και εξαιρετική χλωρίδα.
Ο πλησιέστερος διεθνής αερολιμένας στο Πράτο Άλο Στέλβιο είναι αυτός του Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, ο οποίος βρίσκεται 92.3 χλμ μακριά. Παράλληλα, κοντά βρίσκεται το Ελβετικό αεροδρόμιο Σάμενταν (54.2 χλμ μακριά από την πόλη) και το αεροδρόμιο του Μπολζάνο( απέχει 59.3 χιλιόμετρα από την πόλη), ενώ αεροπορική πρόσβαση γίνεται και από το Μιλάνο (250 χιλ) αλλα και το Μόναχο (239 χιλ).

Το ξενοδοχείο της ομάδας
Η ομάδα του ΑΡΗ θα μείνει στο Garden Park Hotel (4 αστέρων). Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από πευκοδάσος και τα δωμάτια του είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, όπως ελβετικό πεύκο, αγριόπευκο και ξύλο κερασιάς. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ ορισμένα έχουν και θέα στην κοιλάδα Βινσγκάου.

Διαθέτει κέντρο ευεξίας και σπα με εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ, σολάριουμ, γυμναστήριο και σάουνες, ενώ παρέχονται και υπηρεσίες μασάζ. Ακόμα έχει βιβλιοθήκη, μεγάλο κήπο καθώς και ένα γήπεδο τένις. Παράλληλα, όσοι θα ταξιδέψουν με την αποστολή της ομάδας, θα μπορούν να αναπτύξουν δραστηριότητες όπως: ιππασία, ψάρεμα, σκι, πεζοπορία και ποδηλασία. Τέλος, σε περίπτωση που οι παίκτες του ΑΡΗ, καθώς και τα μέλη του τεχνικού τιμ, θελήσουν να κάνουν μια βόλτα στην πόλη, το κέντρο του Πράτο Άλο Στέλβιο απέχει μόλις 10 λεπτά(με τα πόδια) από το ξενοδοχείο.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: