Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Συμφώνησε με Ρεάλ ο Μόντριτς!!

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αγγλίας η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με τον Λούκα Μόντριτς για τη μεταγραφή του.
Μία ανάσα μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Λούκα Μόντριτς. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αγγλίας. Η πλευρά του Κροάτη διεθνούς, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της «βασίλισσας» και σύμφωνα με την Daily Mirror επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές στους προσωπικούς όρους του ποδοσφαιριστή της Τότεναμ.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο ηγετικός μέσος υπέγραψε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τους «μερένγκες» και το μόνο που απομένει πλέον είναι και η συγκατάθεση των «πετεινών». Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιελ Λέβι αναμένεται να ζητήσει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό, ωστόσο η πλευρά του Μόντριτς αναφέρει πως αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
«Όλα κύλισαν καλά και λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Ο Μόντριτς συμφώνησε σε όλα. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η θέση της Τότεναμ που ίσως κάνει τα πράγματα λίγο δυσκολότερα. Όλα θα λυθούν και το σημαντικό είναι πως θα γίνουν γρήγορα μάλιστα», αναφέρει πηγή κοντά στον ποδοσφαιριστή.
Η «βασίλισσα», δείχνει διατεθειμένη να κάνει πρόταση μεγαλύτερη των 30 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ακόμα οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν αποχωρήσει από τη διεκδίκησή του, κάτι που μπορεί να βάλει σε σκέψεις τον Κροάτη διεθνή.
Ο Αντρέ Βίλας Μπόας θα ήθελε σίγουρα τον Μόντριτς για την επόμενη χρονιά, ωστόσο η διοίκηση της Τότεναμ έχει κάνει ήδη κάποιες σημαντικές κινήσεις, όπως η ανανέωση του συμβολαίου του Γκάρεθ Μπέιλ και η απόκτηση του Ισλανδού μέσου, Γκούλφι Σίγκουρντσον από τη Σουόνσι.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: