Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Λύση για την ΑΕΚ ο …συμβιβασμός με Ψωμιάδη!!

Αν τα όσα είπε ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη τα εννοεί, τότε αυτός ίσως είναι ο μοναδικός τρόπος να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.
Λύση για την ΑΕΚ ο …συμβιβασμός με Ψωμιάδη
Διότι, άλλο τρόπο για να βγάλει η ΠΑΕ την θηλιά από το λαιμό της δεν έχει. Ούτε ο Παππάς όταν θα συναντηθεί με τον Θωμά Μαύρο θα αποφασίσει να βάλει λεφτά στην ομάδα, ούτε πολύ περισσότερο, μπορεί η ΑΕΚ να λύσει το πρόβλημά της μέσα από πωλήσεις παικτών ή τα εισιτήρια διαρκείας.
Ολη αυτή η προσπάθεια είναι συγκινητική, αλλά είναι ανάλογη με αυτή των γιατρών που δεν βγάζουν τα σωληνάκια από τον κλινικά νεκρό ασθενή. Αντιθέτως αν όντως η οικογένεια Ψωμιάδη είχε διάθεση για συμβιβασμό, τότε ναι, ίσως για την ΑΕΚ να υπάρχει φώς στο τούνελ. Αρκεί η πλευρά του Ψωμιάδη να μην έχει την αίσθηση ότι επειδή η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλη ανάγκη και το τελευταίο ευρώ, θα μπορέσει να φτάσει σε συμβιβασμό με τίποτα ψίχουλα…
Φυσικά και δεν είμαι εγώ αυτός που θα ορίσει πιο μπορεί να είναι το αντίτιμο αυτού του συμβιβασμού, αλλά προφανώς σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορεί να είναι όλο το ποσό το οποίο διεκδικούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με την αγωγή τους, όπως δεν μπορεί να είναι πολύ μικρότερο από αυτό. Και επειδή τα λεφτά δεν είναι λίγα, αλλά πολλά και επειδή και η οικογένεια Ψωμιάδη προφανώς έχει αρκετά χρήματα, ο… συμβιβασμός θα μπορούσε να είναι μία καλή λύση και για τις δύο πλευρές.
Για αυτό λοιπόν αν όντως υπάρχει πρόθεση από την πλευρά Ψωμιάδη για συμβιβασμό και δεν είναι ένα επικοινωνιακό τρικ από την πλευρά του δικηγόρου τους, τότε νομίζω ότι θα είχε νόημα να καθίσουν σε ένα τραπέζι για να διαπιστώσουν έστω αν υπάρχει ένα σημείο επαφής στο τι εννοεί η κάθε πλευρά συμβιβασμό. Είναι πιθανόν να μην βρεθεί άκρη, αλλά δεν νομίζω ότι έχουν τίποτα να χάσουν…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: