Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ζουμπουρίδης: «Πρώτη φορά ο Άρης εκπροσωπείται από όλες τις πλευρές»

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην «εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου σχολίασε τη χθεσινή εκλογή του Άγγελου Γρόλλιου στην προεδρία της ΚΜΑ, ενώ

Για την προτίμηση στο πρόσωπο του Άγγελου Γρόλλιου και για την υποψηφιότητα του Λάμπρου Σκόρδα: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ήθελε καθαρό μυαλό. Αποφασίσαμε από κοινού που θα είναι η νέα μορφή διοίκησης του Άρη. Δεν καταφέραμε να υπάρξει μόνο ένας υποψήφιος, γιατί ο κ. Σκόρδας πίστευε πως ήταν ο καταλληλότερος, αλλά εμείς από την πλευρά μας ψηφίσαμε τον κ. Γρόλλιο».

Για τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ΚΜΑ: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Άρη που εκπροσωπείτε από όλε στις πλευρές. Οι περισσότεροι είμαστε άφθαρτοι εκεί μέσα και είναι λογικό να μην βγει ο Σκόρδας καθώς για πολλούς είναι… κόκκινο πανί. Είναι δικαίωμα του να θέλει την προεδρία όμως. Δεν μπορούσε να γίνει έλεγχος για το παρελθόν με ηγέτη αυτόν που ήταν τα περασμένα χρόνια στη διοίκηση».

Για τις εξελίξεις από εδώ και πέρα: «Είναι βαρύ το φορτίο από εδώ και πέρα για αυτό αργήσαμε μια μέρα. Ενημερωθήκαμε για κάποια θέματα και θα κοιτάξουμε να μιλήσουμε με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Όλα αυτά θα οριστούν στο επόμενο ΔΣ. Στη συνέχεια δεν θα βγαίνει ο κάθε ένα μόνος του για να λέέι ότι θέλει. Θα λέγονται πράγματα από κοινού. Δεν θα υπάρχουν διακρίσεις. Λειτουργούμε συλλογικά γιατί πάνω από όλα είναι ο Άρης. Πρέπει να αφήσουμε τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το μείζον πρόβλημα της ομάδας: «Το μόνο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι το οικονομικό. Με τους νομικούς που θα πλαισιώσουν τη Λέσχη θα δούμε τι θα γίνει. Το καλοκαίρι θα είναι βαρύ. Πρέπει όλα να τηρηθούν. Θα το συμμαζέψουμε».

Στον επίλογό του αναφέρθηκε στη σκέψη κάποιων να μεταβούν στην ΠΑΕ: «Από την ΚΜΑ δεν ξέρουμε πόσα μέλη θα πάνε στην ΠΑΕ. Αυτό θα αποφασιστεί στις επόμενες συνεδριάσεις. Εγώ δεν έκρυψα ότι το επιθυμώ. Ήμουν εκεί στο παρελθόν. Η γραμμή μας είναι η κρυστάλλινη διαφάνεια».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: