Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ανακατατάξεις στο ρόστερ της Τότεναμ!!

Ανακατατάξεις στο ρόστερ της Τότεναμ
Τα πλάνα του σε μία σειρά προσπαθεί να βάλει ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι στην Τότεναμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητά τερματοφύλακα, με τον Τζακ Μπάτλαντ να αποτελεί το βασικό υποψήφιο, την ώρα που ο σύλλογος του Λονδίνου διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ παραχωρείται.

Η κατάσταση κάτω από τα δοκάρια του «White Hart Lane» δεν ικανοποιεί τον Βίλας-Μπόας, ο οποίος θέλει να αποκτήσει παίκτη για τη θέση αυτή.

Ο Τζακ Μπάτλαντ είναι το νέο «καυτό» όνομα στο Νησί, αφού μετά την εξαιρετική σεζόν που είχε με την Μπέρμιγχαμ ήρθε η κλήση του στην εθνική Αγγλίας για το Euro 2012.

Οι «μπλε» δεν παραχωρούν τον τερματοφύλακά τους με λιγότερα από 6 εκατ. λίρες, ποσό το οποίο προσέφερε, ήδη, η Σαουθάμπτον, με την πρότασή της να απορρίπτεται. Η Τότεναμ θέλει να βάλει χρήματα στα ταμεία της για να τα δώσει για τον Μπάτλαντ, και αυτό αναμένεται να γίνει με την πώληση του Φαν ντερ Φάαρτ. Ο Ολλανδός μέσος αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με τη Γερμανία να είναι ο πιο πιθανός νέος προορισμός του. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Μπάτλαντ, ο Ούγκο Γιορίς της Λυών θα είναι ο επόμενος για τον οποίο θα κινηθεί η Τότεναμ.

Στις άλλες θέσεις, ο Γιαν Βερτόνχεν είναι πιθανό να συνεχίσει στο Λονδίνο, αφού παρατηρείται αλλαγή δεδομένων, μία ημέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Στίβεν Κόκερ. Στο κέντρο, ο Στίβεν Πίενααρ δείχνει πρόθυμος να παραμείνει στο «White Hart Lane».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: