Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Toν χάνει μέσα από τα χέρια του!

Ο Παναθηναϊκός δεν τα βρήκε με τον νεαρό Τάσο Δώνη, ο οποίος οδεύει προς τη Γιουβέντους! Θα πάρει λεφτά, πάντως, το "τριφύλλι".
Toν χάνει μέσα από τα χέρια του
Άκαρπη φαίνεται πως ήταν η συνάντηση που είχε ο Τάσος Δώνης με τον Γιάννη Σαμαρά την Πέμπτη, ώστε να δουν υπό ποιές προϋποθέσεις ο νεαρός άσος θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο μεσαίος γιος του Γιώργου Δώνη ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη Γιουβέντους, η οποία εδώ και καιρό θέλει να τον κάνει δικό της.
Ο Δώνης, φαίνεται να κατέληξε σε αυτή την επιλογή καθώς ο Παναθηναϊκός δεν του έδεινε αυτή την χρονική στιγμή το συμβόλαιο που ήθελε και έτσι αποφάσισε να μετακομίσει στο Τορίνο. Η μεταγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο αυτό ίσως να γίνει και μέσα στην ημέρα και ο Τάσος να βρεθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην βόρεια Ιταλία για τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου.
Από αυτή την ιστορία ο Παναθηναϊκός ναι μεν δεν θα πάρει λεφτά για την μετακίνηση του παίκτη στην «Γιούβε», καθώς ο νόμος απαγορεύει την μετακίνηση ποδοσφαιριστών της ακαδημίας χωρίς την έγκριση της ομάδας τους μόνο για ομάδες του εσωτερικού, όμως θα καρπωθεί την τροφεία του ποδοσφαιριστή. Έτσι, όπως και στην περίπτωση του Σωτήρη Νίνη, αναμένεται να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ περίπου 300.000 ευρώ, εκτός αν κρίνει η FIFA πως η ομάδα δικαιούται κάποια περισσότερα χρήματα, πράγμα δύσκολο.

πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: