Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ακόμα …μπουσουλάει!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και την Κοινωνία Μελών ΑΡΗ.
Ακόμα …μπουσουλάει!
Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να τρέξουν το καράβι στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, συνάντησαν όχι απλά ένα βουνό μπροστά τους, αλλά… φωτογραφία του Έβερεστ!
Είναι επίσης εμφανές ότι υπάρχουν πολλά και διάφορα ανοικτά μέτωπα τα οποία για να κλείσουν ίσως χρειαστεί να περάσουν κι χρόνια. Ένα από αυτά πάντως ήδη… δρομολογήθηκε καθώς και ο ΑΡΗΣ πέτυχε ένα σημαντικό κούρεμα στην περίπτωση του Καστίγιο (περίπου 700.000 ευρώ), αλλά και ο παίκτης πέτυχε να πάρει την μπλε κάρτα του για να παίξει στο Μεξικό. Ο μεξικάνος δέχθηκε να πάρει τα οφειλόμενα (και προς τιμήν του μόνο τα δεδουλευμένα, περίπου 700.000) σε 18 μήνες κι αυτό είναι ένα πρώτο βήμα.
Μπροστά υπάρχουν κι άλλα πολλά ακόμα, όπως βέβαια οι περιπτώσεις Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ. Πρέπει να αντιληφθούν κι αυτοί ότι μόνο με μακροπρόθεσμους διακανονισμούς και μόνο των οφειλομένων θα πάρουν τα λεφτά τους).
Από κει και πέρα ο ΑΡΗΣ άρχισε να… μπουσουλάει σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώ ότι ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν η ιδανική περίπτωση για να αναλάβει την ομάδα. Σοβαρός, μετρημένος και πάνω από όλα ικανός προπονητής με γνώση και σεβασμό για την ιστορία του συλλόγου.
Θεωρώ επίσης ότι είναι από την μία τεράστια τιμή για τον ίδιο που θα ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα, όπως πιστεύω και το είχα σημειώσει και το 2004 ότι η τότε απόφαση των  κ.κ Ματθαίου- Σκόρδα να τον απομακρύνουν από την τεχνική ηγεσία για να φέρει τον Χατζάρα ήταν άδικη και όπως αποδείχθηκε εκ των αποτελεσμάτων (μην κάνουμε και τους μετά Χριστόν προφήτες  όπως άλλοι σήμερα και ξεχνάμε το Γιώργο Χατζάρα για πάντα Αρειανάρα) και τελείως λάθος αφού η ομάδα υποβιβάστηκε.
Η δουλειά θα κρίνει και τον νέο προπονητή του ΑΡΗ μαζί με την τύχη και τα αποτελέσματα.
Με αυτή την κίνηση, μαζί με συγκεκριμένες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ δείχνουν ότι η ομάδα ξεκίνησε και… μπουσουλάει. Για να… περπατήσει θέλει ακόμα μαζικότερη συμμετοχή του κόσμου, ακόμα περισσότερα διαρκείας και μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Π΄. Στεφανίδη στην παρουσίαση του Μ. Κατσαβάκη. Είναι μονόδρομος για όσους αδιαφορούν για τα πρόσωπα και τους ενδιαφέρει μόνο ο ΑΡΗΣ.
Πιστεύω επίσης ότι το νέο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ θα συνδράμει ουσιαστικά στην προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ. Αυτό που πρέπει άπαντες να καταλάβουν είναι ότι πρώτιστα πρέπει να σωθεί το καράβι και μετά να αποδοθούν φυσικά και ευθύνες. Βέβαια ο έλεγχος μπορεί να ξεκινήσει άμεσα και θα ξεκινήσει. Πρώτο μέλημα όμως είναι η σωτηρία και πιστεύω ότι ο Άγγελος Γρόλλιος που και άφθαρτος είναι και ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την ΕΝΟΤΗΤΑ έχει μπροστά του πολύ δύσκολο έργο. Είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία του νέου ΔΣ της Κοινωνίας θα σταθεί στο πλευρό του κάτι που φάνηκε και από τις 5 ψήφους που έλαβε για την ανάδειξη του Προέδρου.
Συνολικά άλλωστε η οικογένεια Γρόλλιου έχει αποδείξει έμπρακτα την συνεισφορά της στην οικογένεια του ΑΡΗ με την καθοριστική συμβολή σε πολύ σημαντικά ζητήματα-προβλήματα του συλλόγου. Τότε που έδωσαν λύσεις, έτρεξαν…. Κινήσεις, εξασφάλισαν δικαστικές επιτυχίες σωτηρίας για τον σύλλογο, αλλά δεν επιζήτησαν τις δάφνες αφήνοντας άλλους να… καρπωθούν επικοινωνιακά τις… νίκες. Παίζουν κι αυτά τον ρόλο τους…
Υ.Γ.1 Πολύ δυνατά τα φιλικά στην Ιταλία με Σιένα, Κόμο, Παλέρμο, Γκαζιάντεπσπορ και Φιορεντίνα. Και θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη για όλους τους… προπονητές της κερκίδας.
Υ.Γ.2 Καλή επιτυχία και… καλό στομάχι τόσο στο νέο ΔΣ της Κοινωνίας, όσο και στο ΔΣ της ΠΑΕ που θα αναδειχθεί λογικά την επόμενη εβδομάδα.
Υ.Γ.3 Αυτή την στιγμή προέχει ο ΑΡΗΣ, αλλά όλοι αυτοί οι αστείοι…  που έγραφαν για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αλλά και τα χρέη του ΑΡΗ, ας διαβάσουν το  πόρισμα για την ομάδα τους που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο  και φυσικά να σταματήσουν ως η πιο ευνοημένη ομάδα της Ελλάδας να το παίζουν… επαναστάτες και κόντρα στο κατεστημένο. Είπαμε όμως λιώνουν τα παγωμένα και σύντομα θα… παγώσουν τα χαμόγελά τους και γιατί ο ΑΡΗΣ θα την βρει την άκρη του και γιατί οι… κολλητοί μας υπουργοί και offshoreείναι στην μπουζού και έχει σταματήσει η… ροή χρηματοδότησης.


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: