Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

«'Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος ήταν αυτός που κλήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους κατά τη δεύτερη μέρα παρουσίας την ομάδας του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους. Ο αμυντικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως δεν επιθυμεί να λογίζεται ως εναλλακτική λύση και πρόσθεσε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να στοχεύει στον πρωταθλητισμό.


Για την προετοιμασία: «Είναι η τρίτη προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ για μένα. Από την πρώτη με τον κύριο Σάντος που ήμουν και τρία χρόνια μικρότερος και πέρσι, προσπαθούμε όλα τα παιδιά να είμαστε όσο πιο δυνατοί μπορούμε και να δείξουμε στον προπονητή ότι αξίζουμε εδώ που είμαστε».

Για τη συνύπαρξη νεαρών και μεγάλων ποδοσφαιριστών: «Πιστεύω ότι σταδιακά που θα μπαίνουν νέοι παίκτες, μαζί με τους έμπειρους, το σύνολο αυτό θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Για τη συνεργασία με τον Δώνη: «Ο κ. Δώνης έχει τη δική του φιλοσοφία. Προσπαθεί να μας περάσει το δικό του τρόπο παιχνιδιού και εμείς προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε για να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια. Και στο σύστημα και στα πρόσωπα, προσπαθεί να περάσει αυτό που θέλει. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του νοοτροπία».

Για το αν μπορεί να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα: «Κάθε παίκτης το πιστεύει μέσα του. Είτε μικρός είτε μεγάλος. Δεν αρκείται στο να είναι εναλλακτική λύση».

Για το κίνητρο στους νέους που έδωσε η παρουσία η δική του και του Σταφυλίδη: «Αποτελεί ένα κίνητρο για όλους τους μικρούς γιατί και αυτοί περιμένουν να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους».

Για το αν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Έτο, καθώς αγωνίζονται στην ίδια θέση: «Δουλεύω όπως με όλους τους υπόλοιπους. Και εγώ πρέπει να κοιτάξω την καριέρα μου βέβαια και να παίζω είτε σαν εναλλακτική στην αρχή, είτε σαν βασικός».

Για το αν τον βοήθησε ο δανεισμός του: «Με βοήθησε πάρα πολύ. Το επίπεδο της β« ομάδας; με αυτό της Γ» εθνικής είναι διαφορετικό και με βοήθησε πολύ».

Για τους στόχους της ομάδας: «Κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ κοιτάζει να κάνει πρωταθλητισμό. Είτε στην Ευρώπη είτε στο Πρωτάθλημα. Κοιτάμε να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για το παράδειγμα των Γκαρσία, Λίνο: «Για εμάς τους παίκτες ο Γκαρσία και ο Λίνο, είναι πρότυπα. Προσπαθούμε και εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο για να φτάσουμε στη θέση τους».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: