Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Τέλος ο Σάκης Πρίττας...!!

Ο Σάκης Πρίττας δεν θα έχει τελικά την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στον Αρη, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μάκη Κατσαβάκη.
Τέλος ο Σάκης Πρίττας...
Ο 33χρονος μέσος περίμενε υπομονετικά όλο αυτό τον καιρό να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, αφού επιθυμία του ήταν να συνεχίσει στην ομάδα, δεχόμενος και μείωση στις απολαβές του, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάκη Κατσαβάκη για τη μια από τις τρεις θέσεις των παικτών άνω των 24 ετών.
Ο Σερραίος τεχνικός θέλει ένα αμυντικό μέσο που να έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και ως στόπερ ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να μην εισηγηθεί την παραμονή του Πρίττα, έπαιξε και το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μόνο τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών. Αν είχε την ευχέρεια για μεγαλύτερο αριθμό θεωρείται βέβαια ότι θα παρέμενε και ο Πρίττας.
Για τον 33χρονο μέσο κλείνει ένας πενταετής κύκλος στην ομάδα που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007 και ολοκληρώθηκε φέτος, γεμάτος από σκαμπανεβάσματα και με αποκορύφωμα των κλήση του στην Εθνική Ανδρών και την συμμετοχή του στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και φυσικά τα καταπληκτικά του παιχνίδια στην Ευρώπη επί Κούπερ που ήταν ένας από τους προπονητές που τον πίστεψαν πιο πολύ όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Πρίττας στα πέντε χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης είχε συνολικά 101 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΑΡΗ. Στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 72 παιχνίδια, 15 στο κύπελλο και 14 ματς σε ΟΥΕΦΑ και Γιουρόπα Λίγκ.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: