Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Σπαλέτι: «Τεράστια τιμή να αναλάβω την εθνική Ρωσίας»

Σπαλέτι: «Τεράστια τιμή να αναλάβω την εθνική Ρωσίας»
Κολακευμένος που το όνομά του ακούγεται μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρωσίας, δήλωσε ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

«Για μένα θα ήταν πραγματική ευχαρίστηση να είμαι προπονητής στην εθνική Ρωσίας, θα ήταν τεράστια τιμή, παρόλο που ξέρω ότι θα ήταν ιδιαίτερα σκληρή δουλειά», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, που φέρεται εκ των φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ντικ Άντβοκαατ, που αποχώρησε μετά την αποτυχημένη πορεία της ομάδας στο Euro 2012.

Ανάμεσα στους υποψήφιους για τη θέση και ο Φάμπιο Καπέλο, με τον 53χρονο να δηλώνει για τον συμπατριώτη του και πρώην προπονητή της εθνικής Αγγλίας: «Αν λάβεις υπόψη σου την εμπειρία του, την προσωπικότητά του και τα αποτελέσματα, είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Τέλος σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Αλεξέι Μίλερ, επικεφαλής του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού Gazprom και βασικού χορηγού της Ζενίτ, ότι είναι αντίθετος στο να κοουτσάρει ο Σπαλέτι παράλληλα την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης και την εθνική της χώρας, είπε: «Αν μου γίνει πρόταση θα σκεφτώ όλες τις δυσκολίες και θα τις αντιμετωπίσω. Ωστόσο αν το αφεντικό μου έχει πάρει αυτή την απόφαση, θα κάνω ότι μου πει».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: