Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Γρόλλιος: «Προτεραιότητα ο έλεγχος της ΠΑΕ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο νέος πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρης κ. Άγγελος Γρόλλιος. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη εκλογή του: «Για την προεδρεία ήμασταν υποψήφιοι τρεις. Εγώ, ο κύριος Δεσύπρης, ο οποίος δήλωσε ότι δεν εμμένει στην απόφαση του για την προεδρία και ο κύριος Σκόρδας. Έγινε ψηφοφορία και βγήκα εγώ, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Δεν σημαίνει ότι επειδή θα είμαι πρόεδρος θα έχει τη βαρύνουσα σημασία η άποψη μου. Όλοι μαζί θα αποφασίζουμε».

Για τις προτεραιότητες της Κοινωνίας Μελών Άρη: «Προτεραιότητα μας είναι ο έλεγχος της ΠΑΕ. Γιατί όλοι δεσμευτήκαμε να υπάρξει διαφάνεια».

Για τη διοίκηση της ΠΑΕ: «Στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο θα δούμε ποια θα είναι η διοίκηση της ΠΑΕ. Θα πρέπει να είναι μονός ο αριθμός και να υπάρχει εκπρόσωπος και από τον Α.Σ Άρης. Θα είναι όλοι αυτοί που είναι τώρα στη διοίκηση συν κάποιους άλλους».

Για τις ενέργειες της Κοινωνίας Μελών αναφορικά με την ΠΑΕ: «Θα γίνει ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινείται η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Φυσικά δεν θα έχουμε λόγο να επεμβαίνουμε στις επιλογές του προπονητή και των παικτών. Θα ελέγχουμε όμως το μπάτζετ. Αλίμονο εάν γίνουν αυτά που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια όπου τα έξοδα ήταν πολύ περισσότερα από τα έσοδα. Θα υπάρξει εξυγίανση.

Αυτό θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος γιατί αυτός πρέπει να είναι ο τρόπος που πρέπει να λειτουργήσει η Κοινωνία Μελών Άρη ανεξάρτητα εάν ορισμένα πράγματα δεν έγιναν επειδή ίσως ήταν και η αρχή που επιχειρήθηκε ένας τέτοιο μοντέλο διοίκησης. Κάποιες ομάδες θέλουν λειτουργήσουν τώρα με αυτό το μοντέλο άρα σημαίνει ότι κάτι είδαν».

Για τον έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ: «Τον έλεγχο δεν θα τον κάνω εγώ που είμαι δικηγόρος ή κάποιος που είναι μηχανικός, αλλά κάποιος ειδικός. Θα υπάρχει κάτι σαν λογιστήριο που θα ελέγχει τα οικονομικά της ΠΑΕ. Ακόμα και σε μια εταιρία έξω από τον Άρη μπορούμε να δώσουμε τον έλεγχο. Θα πούμε στον κόσμο πως προέκυψε αυτό το άνοιγμα. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να καταλάβει που πηγαίνουν τα πράγματα που βάζει τώρα. Θα χρειαστεί ένα πολύ μεγάλο διάστημα για να πραγματωθούν όλα αυτά».

Για την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ: «Σε πρώτη φάση θα στηριχτούμε στα εισιτήρια διαρκείας, τους χορηγούς κτλ. Πρέπει ο κόσμος της ομάδας να καταλάβει ότι πρέπει να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας που φέτος είναι σε πολύ χαμηλές τιμές. Θα είμαστε κοντά και με τους βετεράνους του Άρη γιατί είναι η ιστορία του συλλόγου και θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τους Αρειανούς επιχειρηματίες να βοηθήσουν».

Για τον άρθρο 99: «Ουδέν σχόλιο. Δεν θέλω να πω τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

Για τη διοίκηση της ΠΑΕ: «Την Τρίτη θα είναι το επόμενο διοικητικό συμβούλιο και μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα κινηθούμε για τη διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ Άρης».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: