Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Μένει κι ο «Κατσούρ»

Μένει κι ο «Κατσούρ»
Συμφωνία σε όσα συζήτησαν υπήρξε μεταξύ του τεχνικού συμβούλου του Παναθηναϊκού, Κώστα Ελευθεράκη, και του μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη.

Ο διεθνής μέσος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και του χρόνου παίκτης του «τριφυλλιού» αφού στο θέμα που υπήρχε διαφωνία αναφορικά με τα μπόνους που ήταν να λαμβάνει (800.000€), λύθηκε.

Οι πάγιες αποδοχές για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ανέρχονταν στις 400.000€, κάτι που δεν αποτελούσε πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Υπήρχε όμως ένας όρος που έλεγε πως εάν τα τελευταία δύο χρόνια του συμβολαίου του συμπλήρωνε το 80% των παιχνιδιών, θα έπαιρνε ένα πριμ της τάξεως των 800.000€, που για τους «πράσινους» ήταν δυσβάσταχτο.

Ο Κατσουράνης αρχικά ήταν διστακτικός, αλλά η πρόθεσή του ήταν να παραμείνει και αυτό μέτρησε αρκετά στην απόφασή του όπως φαίνεται, αφού την Πέμπτη συμφώνησε να παραμείνει στους «πράσινους» παίρνοντας πολύ λιγότερα από τα μπόνους που είχε συμφωνηθεί στο παλιό συμβόλαιο. Το ποσό που έκοψε δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως δεν τίθεται θέμα επέκτασης συμβολαίου.

Κάτι, που έκανε ο Παναθηναϊκός με τον Μπουμσόνγκ που θα του δώσει το ποσό που ήταν να πάρει το 2013 σε δύο χρόνια, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του ακόμη ένα χρόνο. Αυτό δεν κατέστη δυνατό με τον Κατσουράνη, αφού λόγω νέας φορολογίας, ένα νέο συμβόλαιο, θα εκτίναζε στα ύψη και πάλι το ποσό.

Υπέγραψαν οι Πίντο και Σο

Οι Πέπε Σο και Αντρέ Πίντο αφού πέρασαν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις το απόγευμα της Πέμπτης έβαλαν τις υπογραφές τους στα νέα τους συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που ουσιαστικά απομένει είναι να βγει και η τυπική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ ώστε και επίσημα να ολοκληρωθεί η μετακίνηση των ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό. Τόσο ο Σο όσο και ο Πίντο υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο με τους πράσινους.

Γνώρισαν τον Σισοκό

Την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες είχε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας και ο Ιμπραΐμ Σισοκό. Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ήταν αυτός που έκανε τις... συστάσεις και όπως είναι λογικό κατά την διάρκεια του προγράμματος όλα τα βλέμματα είχαν πέσει πάνω στον 21ετων Ιβοριανό μεσοεπιθετικό.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και δίτερμα με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στην τακτική. Ο Σισοκό χρησιμοποιήθηκε από τον Φερέιρα στο δίτερμα στις πτέρυγες και έδειξε καλά στοιχεία καθώς φάνηκε από την αρχή ότι διαθέτει ταχύτητα, καλή τεχνική και δύναμη, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: