Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Εισήγηση για Φαν Πέρσι και από Τουρέ!!

Η πρόθεση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι να αποχωρήσει από την Άρσεναλ έχει ενεργοποιήσει σχεδόν όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες προκειμένου να τον αποκτήσουν, με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει το προβάδισμα, καθώς εδώ και πολλές εβδομάδες έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της.

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Κόλο Τουρέ, ο οποίος υπήρξε και συμπαίκτης του Ολλανδού στράικερ στην Άρσεναλ, τόνισε πως ο Φαν Πέρσι θα προσδώσει περαιτέρω ποιότητα στην ομάδα του Μαντσίνι και πρόσθεσε πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώνεται κάθε χρόνο, έτσι ώστε να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League.

«Ο Ρόμπιν (σ.σ. Φαν Πέρσι) είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Έχω αγωνιστεί μαζί του, τον γνωρίζω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Στη Σίτι έχουμε φοβερούς ποδοσφαιριστές και η ομάδα κάνει ό,τι θέλει στις μεταγραφές.

Αλλά για μένα αν ο Ρόμπιν έρθει θα είναι καταπληκτικό, επειδή ξέρω τι μπορεί να κάνει. Πρέπει να χτίσεις της ομάδα ούτως ώστε κάθε χρόνο να είναι όλο και καλύτερο. Για να κερδίσεις το Champions League είναι πολύ δύσκολο, όπως έχουμε δει», είπε στη Manchester Evening News.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: