Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Το Μουντιάλ στο τσεπάκι και συνεχίζει...!!

Το Μουντιάλ στο τσεπάκι και συνεχίζει...
Ο μεγάλος στόχος της συμμετοχής στο Μουντιάλ του 2013 για την Εθνική Νέων, επετεύχθη.

Η Ελλάδα άφησε πίσω της την ήττα από την Ισπανία και επικράτησε της «οικοδέσποινας» Εσθονίας με σκορ 4-1 στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro, εξασφαλίζοντας την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας του χρόνου.

Παράλληλα, θα παίξει την… ύπαρξη της στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στον «τελικό» με την Πορτογαλία την ερχόμενη Δεύτερα.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Κώστα Τσάνα συνέχισαν από το… δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τους Ισπανούς, παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πολύ ποιοτικό, ωστόσο η Εθνική είχε την κατοχή και προσπαθούσε να πετύχει κάποιο τέρμα. Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Κατίδης «άνοιξε» το σκορ για την Ελλάδα και έβαλε το… λιθαράκι για την επικράτηση.

Στο δεύτερο μέρος, η ελληνική ομάδα συνέχισε να πιέζει και στο 55΄ ο Φούρλανος διπλασίασε τα τέρματα της, κάνοντας το 2-0. Ο Διαμαντάκος έδωσε αέρα τριών τερμάτων στο 85΄ για την Εθνική, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 3-1 στο 90+1’ με τον Λουίγκεντ. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε και πάλι ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε το τελικό 4-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο στη διοργάνωση.

Όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Πορτογαλία την ερχόμενη Δευτέρα, όπου με πιθανή νίκη η Εθνική θα προχωρήσει στα ημιτελικά του Euro

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης (46΄Λυκογιάννης), Σταφυλίδης, Μπουγαίδης, Μπάλας, Μαυρίας, Φουρλάνος (69΄Μπακασέτας), Διαμαντάκος, Κατίδης, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης

Εσθονία: Γκούρνικ, Κουκέπαλ, Ίνγκερμαν, Μετς, Πικ, Κλέμερ, Άνιερ, Ρόντσεπ, Λεπίστου, Κάσε, Λούιγκεντ


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: