Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Το μεταγραφικό πλάνο!

Μπορεί να απέκτησε τον Γιάννη Φιρινίδη, αλλα ο Ηρακλής θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα. Κι? αυτό για να υπάρχει θεμιτός ανταγωνισμός μεταξύ των δυο τερματοφυλάκων. Αυτή είναι η απόφαση του Στράντζαλη και της διοίκησης. Από εκεί και πέρα, θα αποκτήσει η ομάδα σίγουρα ακραία μπακ.
Τόσο δεξιά, όσο και αριστερά. Το είχαμε αποκαλύψει προ πολλού. Με προϋποθέσεις, ίσως να αποκτηθεί και ένας στόπερ. Υπάρχει στις σκέψεις, πάντα η έλευση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Ο Νατσούρας μπορεί να παίξει κάλλιστα και ως αμυντικός χαφ. Στον άξονα σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση.

Έναν αμυντικό χαφ θα πάρουν σίγουρα οι «κυανόλευκοι». Φυσικά, σέντερ φορ εξ αρχής ήθελαν. Δεν θέλουν «ψηλό», θέλουν έναν παίκτη περιφερειακό, να πρεσάρει, να παίζει γρήγορα. Η περίπτωση του Κουτσοσπύρου αποτελεί βεβαίως την εξαίρεση. Αυτό είναι εν ολίγοις το πλάνο αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, που έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τον Φιρινίδη.

Αναθεώρηση

Βέβαια, οι άνθρωποι της ομάδας θα αναθεωρήσουν πράγματα και καταστάσεις, αν η απόφαση είναι θετική για τη «Football League». Άλλωστε, θα προχωρήσουν και σε μεταγραφές ξένων παικτών, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν στην τωρινή κατηγορία.

Τρεις-τέσσερις

Πάντως, αυτό που επισημαίνεται είναι ότι καθημερινά γίνονται συζητήσεις, καθημερινά προκύπτουν περιπτώσεις, ενώ οι διοικούντες, σε συνεργασία με τον Στράντζαλη θέλουν να είναι ισορροπημένοι και με βάση το μπάτζετ της ομάδας. Όπως έχει πει πολλάκις ο προπονητής, οι παίκτες που θα αποκτηθούν ανεξάρτητα από την κατηγορία, θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο, να πουν «παρών». Από τη στιγμή, που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, λέγεται ότι στον Ηρακλή έχουν έτοιμες 3-4 περιπτώσεις παικτών για ανακοίνωση.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: