Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

«Ο κόσμος του Ηρακλή θα έχει άποψη και λόγο»

Ο Μίμης Πισουρίκας από την «Αυτόνομη Θύρα 10» φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την κίνηση του συνδέσμου να στηρίξει σήμερα τον φίλαθλο του Ηρακλή, Τριαντάφυλλο, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία, αλλά και για την προσπάθεια της ομάδας για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

«Καταρχήν να πω ότι θα είναι η πρώτη από μια σειρά πράξεων που θα κάνουμε για τον Τριαντάφυλλο, σήμερα στις 7 μ.μ. στο παρκινγκ του Ιβανωφείου είναι προγραμματισμένο το πάρτι ανθρωπιάς για το παιδί ώστε να μαζευτούν να λεφτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Είναι καλό όσοι είναι εδώ να περάσουν γιατί η Θεσσαλονίκη δεν έχει πολύ κόσμο αυτήν την εποχή. Το παιδί δεν θέλει μόνο τα λεφτά, θέλει τον κόσμο κοντά του για να νιώσει καλύτερα έχει ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου.

Είναι μικρός είναι μόλις 23 χρονών, και θα παραμείνει στην Ελλάδα ώστε να κάνει την επέμβαση. Έχει βρεθεί ο συμβατός δότης είναι από Γερμανία και σημασία έχει να πετύχει και να γίνει καλά το παιδί.

Υποστήριξη υπάρχει και από τον ερασιτέχνη και από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Έχουμε σκεφτεί να κάνουμε και κάτι στην πρώτη προπόνηση για να βοηθήσουμε. Θα ανοίξει και κάποιος λογαριασμός για τους ανθρώπους που δεν θα μπορέσουν να είναι παρόν σήμερα, ώστε να βάλουν κάποια λεφτά εκεί».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά στην προσπάθεια για επιστροφή του Ηρακλή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία:

«Καταρχήν είμαστε σε κρίσιμο σημείο, εμείς δεν σταματάμε και δεν πρόκειται να σταματήσουμε, οι κινήσεις μας γίνονται παράλληλα. Θα έχουμε κάποια νέα από την ομάδα και μακάρι να γίνει αυτό που θέλουν όλοι, να επιστρέψει ο Ηρακλής στην Σούπερ Λιγκ.

Ρεαλιστικός στόχος είναι μια ευρύτατη έννοια για τον κόσμο του Ηρακλή, και αν ρωτήσεις όλους τους Ηρακληδείς θα σου πούνε το ίδιο, ότι θέλουν τον Ηρακλή στην πρώτη κατηγορία.

Το 49% της ΠΑΕ περνάει στα χέρια του κόσμου και θεωρούμε ότι όλοι με αυτό τον τρόπο θα έχουμε άποψη, λόγο και πρόσβαση σε αυτά που θα γίνονται στην ΠΑΕ, πράγμα που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και γ? αυτό είμαστε τώρα εδώ που είμαστε. Έχουμε το 49% και κάνοντας μια ομάδα καλή για όποια κατηγορία παίζει έχει τα φόντα να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ.

Το διαρκείας δίνει μετοχές, το θέμα αυτό προχωρά και είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το πιο σημαντικό για τον Ηρακλή και αφού δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές, να τον ρίχνουν στην Δ εθνική, θεωρούμε ότι έτσι πως είναι τώρα τα πράγματα είναι θέμα χρόνου να ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύμπνοια στον Ηρακλή. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο ναι αλλά όσον αφορά τον ερασιτέχνη, την ΚΑΕ γενικά το υπόλοιπο σύλλογο δεν νομίζω ότι υπάρχει σύμπνοια, υπάρχει αυτό το κλίμα ώστε να μπορεί ο σύλλογος να αναπνέει και να υπάρχει.

Μόνο το ποδόσφαιρο είναι σε καλό δρόμο, εντάξει είναι ο βασιλιάς των σπορ αλλά υπάρχουν και άλλα αθλήματα όπως το βόλεϊ με τους 17 τίτλους που είναι γαζωμένο στον ερασιτέχνη και είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να αντεπεξέλθει. Το βόλεϊ αν δεν ανεξαρτητοποιηθεί από το Γ.Σ, είναι απλά τα πράγματα θα έχει πρόβλημα όπως και το μπάσκετ».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: