Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

«Μέσα» οι νέοι του ΠΑΟΚ!!

«Μέσα» οι νέοι του ΠΑΟΚ
Τη λίστα με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τα διπλά παιχνίδια του Europa League κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται τα δύο νέα αποκτήματα των «ασπρόμαυρων», Λόρενς και Βίβιαν, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν το δικαίωμα για μια αλλαγή, παραμονή του πρώτου ματς (22/8).

Οι δύο ποδοσφαιριστές που παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα από τον ΠΑΟΚ βρίσκονται κανονικά στη λίστα με τους 30 για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πλέι οφ του Europa League. Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι μπορεί να τους υπολογίζει, τουλάχιστον για τον επαναληπτικό στις 28 Αυγούστου, όταν και θα έχουν πάρει μέρος σε αρκετές προπονήσεις της νέας τους ομάδας.

Οι 31 ποδοσφαιριστές της λίστας:

Λίνο, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης, Φωτάκης, Γκαρσία, Γεωργίαδης, Γιακουμής, Γιάννου, Γλύκος, Καραντασιάδης, Κατσικάς, Κουμάλο, Λόρενς, Λάζαρ, Πέλκας, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Έτο, Χάκομπο, Σταφυλλίδης, Στάμος, Βιβιάν, Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Κάτσε, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Μελίσσας, Παναγιωτούδης, Πόποβιτς, Τζανδάρης.

Προπόνηση και φιλικό

Από την προπόνηση της Δευτέρας, έλειπαν φυσικά οι διεθνείς λόγω του αγώνα της Εθνικής με την Νορβηγία την ερχόμενη Τετάρτη. Απών ήταν και ο Ματέους Βίβιαν καθώς επέστρεψε άμεσα στη Γαλλία ώστε να μαζέψει τα τελευταία προσωπικά του αντικείμενα, εν αντιθέσει με τον Λίαμ Λόρενς που έλαβε κανονικά μέρος. Ατομικό ακολούθησαν οι Γκαρσία και Κατσικάς, λόγω μικροενοχλήσεων που έχουν, χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό.

Η αποστολή για το φιλικό κόντρα στην Ξάνθη (14/8):

Γλύκος, Γιακουμής, Έτο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Στάμου, Παναγιωτούδης, Φωτάκης, Κάτσε, Κίτσιου, Γεωργιάδης, Λόρενς, Ρομπέρ, Πόποβιτς, Γιάννου, Δεληγιαννίδης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: