Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Πού ποντάρει ο Κατσαβάκης....!!

Τι περιμένει και σε τι προσδοκά ο Σερραίος τεχνικός για να βελτιώσει ο Άρης την εικόνα του...
Πού ποντάρει ο Κατσαβάκης....
Μετράμε, πλέον, αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το φιλικό με τη Βέροια έδειξε στον ΑΡΗ και στον Μάκη Κατσαβάκη ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να διορθώσουν μέχρι την πρεμιέρα.
Το σημαντικότερο πρόβλημα της ομάδας εντοπίζεται στον μεσοεπιθετικό τομέα, αφού οι «κίτρινοι» εμφάνισαν πάλι σημαντικές αδυναμίες στον οργανωτικό τομέα και στη δημιουργία ευκαιριών. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρα από το γκολ του Σουνά, η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησαν ήταν αυτή με τον Τριανταφυλλάκο στο ξεκίνημα του αγώνα. Ευκαιρία που δημιουργήθηκε, ωστόσο, από στημένη μπάλα, τομέας στον οποίο η αλήθεια είναι ότι δούλεψε πολύ ο Κατσαβάκης στην προετοιμασία.

Η διοίκηση και ο Κατσαβάκης έφυγαν προβληματισμένοι από το γήπεδο χθες βράδυ και από σήμερα οι συσκέψεις θα πυκνώσουν, όπως θα ενταθούν οι ενέργειες της ΠΑΕ να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Είναι προφανές ότι τόσο η διοίκηση όσο και ο Σερραίος τεχνικός ποντάρουν σε συγκεκριμένα πράγματα για την βελτίωση της εικόνας του ΑΡΗ μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Για παράδειγμα, περιμένουν τις δύο προσθήκες παικτών άνω των 24, ενός στο κέντρο κι ενός στην επίθεση. Με έναν ποιοτικό χαφ κι έναν φορ που θα «έχει» το γκολ, ο ΑΡΗΣ αναμένεται να λύσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μεσοεπιθετικά. Γι’ αυτό πρέπει οι επιλογές να είναι προσεκτικές.

Από ‘κει και πέρα φαίνεται ότι η ομάδα χρειάζεται έναν «κανονικό» αριστερό μπακ, γιατί οι δοκιμές που έκανε μέχρι τώρα ο Κατσαβάκης δεν έπεισαν ότι μπορούν να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση. Γι’ αυτό συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης του Σικαλιά από τη Δράμα, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με την δραμινή ομάδα.

Επειτα, ο Κατσαβάκης περιμένει την ενσωμάτωση του Ρούμπεν Πουλίδο στην ομάδα, αφού ο Ισπανός μπορεί να κατευθύνει την ομάδα από την άμυνα, η οποία χθες ήταν λιγάκι προβληματική. Ο Ισπανός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα φέτος και όσο γρηγορότερα μπει στην ομάδα, τόσο το καλύτερο.

Εξίσου αναγκαίο για τον ΑΡΗ είναι και η επάνοδος του Γιάννη Γιαννιώτα. Ο νεαρός μέσος θα είναι από τα «πρώτα βιολιά» της ομάδας και ο Κατσαβάκης ποντάρει πολλά πάνω του για την επίθεση. Είναι ξεκάθαρο ότι ο διεθνής επιθετικός θα αποτελέσει κομβικό παίκτη των «κιτρίνων» και η χρονιά που έρχεται είναι γεμάτη προκλήσεις γι’ αυτόν.

Με τις παραπάνω κινήσεις ο Κατσαβάκης προσδοκά ότι ο ΑΡΗΣ θα επιλύσει σε ικανοποιητικό βαθμό τα προβλήματά του, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στο πρωτάθλημα. Το δυστύχημα είναι ότι δεν προλαβαίνουν όλα αυτά να γίνουν μέχρι το φιλικό της Κυριακής με τη Ρόμα, που θα αποτελέσει την πρόβα τζενετάλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος….
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: