Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Προτιμά τη… Λίβερπουλ ο Μουρίνιο!!

Προτιμά τη… Λίβερπουλ ο Μουρίνιο
Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νούρι Σαχίν, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει στην τύχη την επιλογή της ομάδας που θα στείλει τον παίκτη του για να… ψηθεί. Ο ίδιος ο 23χρονος μεσοεπιθετικός επιθυμεί να δοθεί δανεικός στην Άρσεναλ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να θέλει να τον στείλει στη Λίβερπουλ.

Ο λόγος; Ο Μουρίνιο, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το νέο προπονητή της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, θεωρεί ότι ο Σαχίν θα έχει πολύ καλύτερη εξέλιξη στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, παρά στους «κανονιέρηδες».

Όπως και να έχει ο τελευταίος λόγος για το που θα καταλήξει τελικά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στον Πορτογάλο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα αγνοήσει την επιθυμία του ποδοσφαιριστή του να αγωνιστεί στην Άρσεναλ, η οποία παίζει και στο Champions League.

Αυτή τη στιγμή πάντως η Λίβερπουλ φαίνεται να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τον δανεισμό του Σαχίν, καθαρά λόγω της εξαιρετικής σχέσης του τεχνικού της Ρεάλ με τον Ρότζερς.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: