Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ρόις και Κλοπ οι κορυφαίοι!!

Ρόις και Κλοπ οι κορυφαίοι
Ο Μάρκο Ρόις και ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν οι νικητές του διαγωνισμού του περιοδικού «Kicker», για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή και προπονητή της χρονιάς στη Γερμανία. Στο διαγωνισμό αυτό, στον οποίον μπορούν να ψηφίσουν μόνο δημοσιογράφοι, η ομάδα της Ντόρτμουντ θριάμβευσε στα αποτελέσματα.

Το γερμανικό περιοδικό «Kicker» ζήτησε από τους αθλητικούς συντάκτες της χώρας την άποψή τους για τους καλύτερους της χρονιάς, σε έναν διαγωνισμό που θεωρείται θεσμός στη Γερμανία. Για το 2012 οι Γερμανοί δημοσιογράφοι επέλεξαν τον Μάρκο Ρόις ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στη Μπορούσια Μύνχενγκλαντμπαχ, αλλά από το φετινό καλοκαίρι ανήκει στην πρωταθλήτρια Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στο διαγωνισμό αυτό ο Ρόις ξεπέρασε σε ψήφους τον Μαρκ Χούμελς και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που αναδείχτηκαν δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα, και θα είναι συμπαίκτες του την επόμενη χρονιά.

Οι Γερμανοί αθλητικοί συντάκτες ψήφισαν ως καλύτερο προπονητή τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο τεχνικός που οδήγησε την Ντόρτμουντ στο νταμπλ, άφησε στη δεύτερη θέση τον Λουσιέν Φαβρ της Γκλάντμπαχ και στην τρίτη τον Κρίστιαν Στράιχ της Φράιμπουργκ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: