Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Από την θεωρία στην πράξη!!

Από την θεωρία στην πράξη
Ξεκάθαρος ήταν ο Φερνάντο Σάντος στις δηλώσεις του εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Νορβηγία. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε… προαναγγείλει την δοκιμή του 4-4-2 και το έκανε πράξη στην σημερινή προπόνηση.

Ο Σάντος θέλει να «τεστάρει» τους ποδοσφαιριστές του και την απόδοση που θα έχουν εφαρμόζοντας την συγκεκριμένη διάταξη στο γήπεδο. Για ένα διάστημα λοιπόν, δούλεψε το 4-4-2 (σ.σ για την ακρίβεια 3-4-2 λόγω… έλλειψης παικτών) δείχνοντας ότι σκέφτεται να το χρησιμοποιήσει κόντρα στους Νορβηγούς.

Έτσι ο Πορτογάλος προπονητής που υπολογίζει για βασικό τερματοφύλακα τον Καρνέζη, χρησιμοποίησε τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, τους Παπασταθόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο άμυνας (σ.σ αριστερά θα μπει ο Σπυρόπουλος αφού λείπει ο Χολέμπας).

Στην μεσαία γραμμή με τους βασικούς έβαλε τους Κατσουράνη, Νίνη, Μανιάτη και Φορτούνη αλλά τους δοκίμασε και στην ευθεία αλλά και σε ρόμβο με «δεκάρι» τόσο τον Νίνη όσο και τον Φορτούνη.

Στην επίθεση, ο Σάντος, υπολογίζει για το συγκεκριμένο σύστημα τους Σαλπιγγίδη και Σαμαρά. Βέβαια, είναι δεδομένο ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει και το 4-3-3 ή το 4-2-3-1 μέσα στο παιχνίδι, το σύστημα δηλαδή που έχει εφαρμόσει εδώ και καιρό στην ομάδα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: