Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ραντεβού Φέργκιουσον-Βενγκέρ για Φαν Πέρσι!!

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε προσωπική συζήτηση με τον Αρσέν Βενγκέρ, με θέμα το κεντρικό πρόσωπο του φετινού καλοκαιριού, τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Μάλιστα δεν έχει πολύ καιρό που έλαβε χώρα η συγκεκριμένη συνάντηση, ενώ αναμένεται οι δύο άνδρες να μιλήσουν εκ νέου τις επόμενες μέρες για τον Ολλανδό επιθετικό.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα η μεταγραφή του Φαν Πέρσι δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί ακόμη και πριν την έναρξη πρωταθλήματος, παρά το αρχικό χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα η Άρσεναλ έχει ξεκαθαρίσει πως παραχωρεί τον πρώτο σκόρερ της περσινής Premier League με 30 εκ. λίρες, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τιμή εκκίνησης τις 20 εκ. λίρες.

Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η μόνη περίπτωση ούτως ώστε ο Φαν Πέρσι να αποχωρήσει από την Άρσεναλ είναι για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ. Αυτό γιατί τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Γιουβέντους απέσυραν το ενδιαφέρον τους, μετά τις έντονες αντιστάσεις που παρουσίασαν οι «κανονιέρηδες».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: